Så här lägger du till privata kanaler till din Roku, tillsammans med några av de bästa dolda Roku-kanalerna du kan installera just nu.

20 privata och dolda Roku-kanaler du bör installera just nu

Annons Roku-enheter Hur du ställer in och använder din Roku Streaming Stick Hur du ställer in och använder din Roku Streaming Stick Så, du har köpt en ny Roku Streaming Stick och undrar vad du ska göra nästa. Vi är här för att hjälpa dig med den kompletta guiden för att ställa in din nya Roku Streaming Stick. Read More fi

Annons

Roku-enheter Hur du ställer in och använder din Roku Streaming Stick Hur du ställer in och använder din Roku Streaming Stick Så, du har köpt en ny Roku Streaming Stick och undrar vad du ska göra nästa. Vi är här för att hjälpa dig med den kompletta guiden för att ställa in din nya Roku Streaming Stick. Read More finns i en mängd olika modeller och specifikationer, men i grunden fungerar de alla på samma sätt: du lägger till kanaler och tittar på det innehåll du vill ha.

Det finns två källor till kanaler. Den ena är Streaming Channels-biblioteket på själva enheten. Det finns mer än tillräckligt med gratis Roku-kanaler där för att hålla dig underhållen. Men Roku kommer verkligen till sin egen när du börjar lägga till privata eller dolda kanaler.

Fortsätt läsa för att lära dig lägga till privata eller dolda kanaler till din Roku och upptäck de bästa Roku-kanalerna som du kan installera just nu.

Hur lägger du till privata eller dolda kanaler till Roku?

Innan du kan lägga till en privat kanal i din Roku-ruta behöver du två saker:

  • Kanalens kod (vi har inkluderat koderna i vår lista nedan)
  • Ett Roku-konto (ställ in ett gratis på Roku-webbplatsen)

När du har koden och har skapat ett konto är det enkelt att börja lägga till kanaler.

För att börja, gå till din kontoportal och klicka på Lägg till en kanal med en kod . Sätt in koden, acceptera bekräftelsen på skärmen så är du klar.

Kanalen ska omedelbart visas längst ner i kanallistan på din Rokus hemmaskärm. Om inte, kan du tvinga en uppdatering genom att gå till Inställningar> System> Systemuppdatering> Kontrollera nu på enheten.

Så nu vet du hur du lägger till kanaler, du behöver bara veta vilka kanaler som är värda. Här är ett gäng som du bör överväga att installera direkt.

1. Clikia (clikialive)

Clikia erbjuder en blandning av livekanaler, on-demand-videor och annonsfria radiostationer. Du kan komma åt något gratis innehåll utan att betala något.

Om du är villig att doppa i din plånbok finns det tre paket tillgängliga. Om du vill ha åtkomst till kabelkanaler som TNT, Sony, Cartoon Network, FOX News och ESPN, måste du betala $ 31, 95 per månad.

2. Väderradar (radar)

väderradar

Väderradar kommer att vara särskilt användbart för människor som bor i orkanen och tornado benägna områden. Den har lokala radar- och satellitslingor för din plats, samt tropiska cykloner och störningskartor.

Innehåll från US GOES och National Hurricane Center är tillgängligt.

3. FreeJack TV (YQJ5B)

Är du fan av konspirationsteorier? Om svaret är ja, måste du kolla in FreeJack TV. Det erbjuder en blandning av konspirations-chattprogram, live-strömmar, filmer och mer.

4. EuroRoku (296XJKP)

EuroRoku är en betald privat Roku-kanal som ger tillgång till 24/7 strömmar av europeiska TV-stationer.

Tjänsten kostar $ 15 / månad och erbjuder mer än 300 kanaler, inklusive nätverk från Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Polen och Sverige.

5. Tillbaka från graven (BFTG)

tillbaka från gravens huvudskärm

Om du är intresserad av sci-fi, mordmysterium, skräckfilmer och noir-innehåll, är Back From the Grave kanalen för dig.

TV-programmen och filmerna som finns tillgängliga inkluderar Tales of Tomorrow och The Moon of the Wolf.

6. Donkey Kong (DonkeyKong)

Rokus spelpotential förbises ofta. Det finns massor av fantastiska spel du kan spela på din Roku-enhet 10 fantastiska Roku-spel som du borde spela 10 fantastiska Roku-spel du borde spela Visste du att Roku har en förvånansvärt omfattande spelkatalog? Här är de bästa spelen du kan spela på din Roku nu! Läs mer .

En som definitivt är värd att kolla in är remake av Donkey Kong. Det är fortfarande i beta - varför det är en privat kanal.

7. The Silent Movie Channel (rollem)

Den franska filmen The Artist har kanske städat på Oscars 2012, men tystfilms verkliga storhetstid var tillbaka på 1920-talet.

Med Silent Movie Channel kan du återuppleva glansdagarna för Harold Lloyd, Charlie Chaplin och Buster Keaton. Genrer inkluderar äventyr, sci-fi, komedi och skräck.

8. RokuMovies (zb34ac)

Inte att förväxla med den officiella annonsstödda Roku-filmkanalen Roku Channel levererar gratis filmer till webben Roku Channel levererar gratis filmer på webben Du behöver inte längre en Roku-enhet för att titta på Rokus gratis, annonsstödda filmkanal. Eftersom The Roku Channel är nu på webben. Läs mer, RokuMovies fokuserar på att ge dig världens konstigaste och mest outlandiska lågbudgetfilmer.

Pröva om du gillar gigantiska monster och glömda kung-fu-flicks med löjliga berättelser.

9. iTunes Podcast Channel (ITPC)

Podcast fortsätter att växa i popularitet. Oavsett din specifika smak bör du kunna hitta något du gillar.

ITunes Podcast Channel ger åtkomst till iTunes Podcast Directory och låter dig lyssna på programmen via din Roku-enhet.

10. Daily Motion (Dailymotion)

dailymotion roku kanal

Konstigt nog har världens näst största videostreamingsite ingen officiell kanal på Roku. Men om du installerar den här privata kanalen kan du fortfarande njuta av allt det bästa innehållet som webbplatsen har att erbjuda.

11. Internetarkivet (NMJS5)

Internetarkivet bör vara bekant för dig nu. Vi har rekommenderat dess innehåll som en utmärkt resurs för snörskärare vid flera tillfällen.

Roku-kanalen ger tillgång till webbplatsens stora arkiv med gamla TV-program, filmer och videor.

12. LodeRunner (LodeRunnerPreview)

LodeRunner är ett klassiskt videospel från 1983. Det pusselorienterade spelet var ursprungligen tillgängligt på Apple II, Atari 8-bitars maskiner, VIC-20, Commodore 64 och IBM PC. På senare år visade det sig också på datorer och Game Boys.

Det var ett av de första spelen med en nivåredigerare.

13. Hemmafilmer (HomeMovies)

Det var något speciellt med utställningar som Amerikas roligaste hemvideor på 1990-talet. De är inte desamma eftersom smartphones blev vanliga.

Om du vill återuppleva en del av den härliga hemvideohilariteten installerar du kanalen Hemfilmer. Det finns timmar med roliga, dumma, ovanliga eller helt enkelt otroliga klassiska hemmafilmer som du kan titta på.

14. Syntrix (synctrixbeta)

Många använder Google Drive eller Dropbox som sin mediaserver. Hur gör du din egen privata Netflix med Dropbox, Google Drive eller OneDrive Hur du gör din egen privata Netflix med Dropbox, Google Drive eller OneDrive Det är enkelt att skapa din egen privata Netflix . Allt du behöver är Kodi, plus filmer och TV-program sparade på Google Drive, OneDrive eller Dropbox. Läs mer . Det är inte en så elegant lösning som en tjänst som Plex, men den fungerar.

Om du lagrar dina TV-program och filmer i molnet, ta tag i Syntrix. Det låter dig komma åt dina konton och titta på dina videor på din Roku-enhet.

15. Science Fiction and Beer (TZG6P92)

Vad är det perfekta sättet att avsluta en tuff dag på kontoret? Krasch på din soffa med en öl och en sci-fi film, naturligtvis!

Science Fiction och Beer ger dig ett antal klassiska sci-fi-filmer gratis. Men ingen gratis öl, tyvärr. Mer läggs hela tiden.

16. Odeon-teatern (odeon)

Odeon-teatern har ensam fokus på klassiska, kultiska och oberoende filmer. Den visar bara en film per vecka; den släpps på onsdagar kl.

17. Ingenstans TV (H9DWC)

ingenstans tv hemskärm

Ingenstans TV är inte så imponerande som den en gång var, men det är fortfarande ett måste för alla Roku-ägare.

Idag är det mesta av innehållet podcastvideo och ljudinnehåll. Men det är fortfarande ett utmärkt sätt att hålla sig uppe på de senaste videorna från nätverk som CNET, NASA och C-SPAN utan att behöva installera flera kanaler som täpper (och bromsar) din Roku-enhet.

18. Twitch (TwitchTV)

Twitch har en nyfiken relation med Roku. Det brukade finnas en officiell app, sedan drog Amazon den, återuppförde den sedan och drog den igen. Det är inte helt klart varför detta är fallet.

Installera den här inofficiella Twitch-appen, så kommer du inte att vara prisgör Amazonas senaste nyanser. På tal om Amazon har vi också jämfört Roku och Amazon Fire Stick Amazon Fire Stick mot Roku: Vilken är bättre? Amazon Fire Stick vs. Roku: Vilken är bättre? Amazon Fire Stick eller Roku? Denna fråga förenar alla sladdar. Vi hjälper dig att bestämma om du ska köpa Roku eller Fire Stick. Läs mer .

19. Spansk tid (spansk tid)

Om du pratar spanska och vill hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna i Latinamerika, kan du prenumerera på Spanish Time för $ 9, 99 / månad.

Det erbjuder mer än 150 liveströmningskanaler från hela regionen, inklusive alla de största nätverken i Mexiko, Argentina och Colombia. Det finns också ett brett urval av diverse spanskspråkiga sport- och underhållningskanaler.

20. Goats Live (GoatsLive)

Nej, detta är inte ett skämt - det är verkligen en kanal med fokus på levande getter.

Visst, det låter löjligt, men kom ihåg att det listades i EarthCams “25 mest intressanta webbkameror 2015”. Det finns också en medföljande YouTube-kanal.

Som en tittare sa, kan du helt enkelt "inte få tillräckligt med getter i ett träd."

Vilka är dina favorit Roku-kanaler?

Roku privata kanaler har något för alla. Om du inte använder dem kommer du att begränsa din njutning kraftigt och begränsa din enhets potential.

För att lära dig mer om hur du får ut mesta möjliga av din Roku-enhet, kolla in de bästa Roku webbläsarna De bästa Roku webbläsarna för att använda de bästa Roku webbläsarna att använda Här är de bästa Roku webbläsarna alternativ, plus en lösning som erbjuder en bättre Roku webbläsareupplevelse. Läs mer och hur du kan titta på lokala kanaler gratis på Roku Hur man kan titta på lokala kanaler på Roku gratis: 7 metoder för att prova Hur man kan titta på lokala kanaler på Roku gratis: 7 metoder att prova Har du klippt sladden? Du kan fortfarande få åtkomst till dina lokala TV-nätverk! Så här kan du titta på lokala kanaler på Roku gratis. Läs mer .

Utforska mer om: Media Streaming, Roku, Television.