Ibland är rätt GIF för dina behov inte tillgängligt online.  Det är därför du behöver en av dessa GIF-tillverkare-appar.

De 5 bästa GIF Maker-apparna för din smartphone

Annons De flesta av oss delar GIF antingen för skojs skull eller för att uttrycka oss. Ibland är dock rätt GIF för dina behov inte tillgängligt online. Därför behöver du GIF Maker-appar. Du behöver inte lära dig att använda avancerad programvara för att skapa GIF; istället kan du göra det direkt på din telefon. Här är de bäst

Annons

De flesta av oss delar GIF antingen för skojs skull eller för att uttrycka oss. Ibland är dock rätt GIF för dina behov inte tillgängligt online. Därför behöver du GIF Maker-appar.

Du behöver inte lära dig att använda avancerad programvara för att skapa GIF; istället kan du göra det direkt på din telefon. Här är de bästa GIF-makerapparna för Android och iOS.

1. Giphy Cam

Giphy, en av internetens främsta GIF-värdplattformar, har en dedikerad mobilapp för att utveckla nya GIF. Kallas Giphy Cam och den har alla fåniga effekter och redigeringsverktyg som du skulle behöva för att ge det resultat du har i åtanke.

För att komma igång kan du antingen importera media från telefonens lokala lagring eller spela in en ny bild eller video. När du har gjort det kan du välja från en mängd anpassningsalternativ.

Du kan använda filter, anpassa bakgrunden med animationer, lägga till klistermärken eller text och mycket mer. Dessutom erbjuder Giphy Cam masker som du kan överlägga på människor eller djur.

I nästa steg kan du spara GIF-filen eller dela den direkt på sociala nätverk. Med Giphy Cam kan du också justera löpningssekvensen för att hjälpa dig att göra din nya GIF sticker ut. Giphy Cam är en gratis GIF-tillverkare och har inga inköp i appen.

Giphy Cam är sannolikt den bästa appen för GIF-tillverkare för de flesta. Men om det saknar någon speciell funktion du vill, finns flera andra bra GIF-tillverkare-appar tillgängliga.

Ladda ner: Giphy Cam för Android | iOS (gratis)

2. GIF Maker, GIF Editor, Video Maker, Video to GIF (Android)

GIF Maker är din enstaka GIF-butik. Förutom de vanliga GIF-skapandefunktionerna innehåller GIF Maker en handfull andra verktyg som du kommer att hitta praktiskt.

Det inkluderar enkla konverteringsverktyg för att förvandla videor till GIF, dela GIF till flera bilder och en sökmotor för att surfa på GIF på Giphy. Bortsett från det låter GIF Maker dig importera och justera befintliga GIF på din telefon.

För att designa nya GIF har GIF Maker också ett brett utbud av alternativ. Du kan dekorera dem med filter, emoji, färgeffekter eller helt enkelt kommentera över dem. I behandlingsstadiet kan du exakt ange vilken upplösning och storlek du vill ha.

Du kan också använda GIF Maker som videoredigerare och i stället för GIF exportera projekt som vanliga klipp.

GIF Maker är gratis att använda men om du vill bli av med annonserna och låsa upp premiumuppsättningen anpassningsfaciliteter måste du betala för privilegiet.

Ladda ner: GIF Maker, GIF Editor, Video Maker, Video to GIF (gratis, premiumversion tillgänglig)

Om du hittar telefonens skärmutrymme begränsar och vill flytta till en större skärm, här är de bästa GIF-makerapparna som konverterar video till GIF på vilken plattform som helst. De bästa sätten att konvertera video till GIF De bästa sätten att konvertera video till GIF snarare än att använda samma GIF kan du skapa dina egna GIF från videor. Här är de bästa sätten att konvertera video till GIF. Läs mer .

3. GIF X (iOS)

GIF X är en högkvalitativ GIF-tillverkare för att omvandla dina foton och videor till GIF. Den iOS-exklusiva appens höjdpunkt är dess unika samling av masker som automatiskt kan anpassa sig till en viss del av ramen.

Så om du till exempel har ett skott från havet kan du enkelt byta ut den blå himlen mot en färgglad regnbåge bakgrund utan att behöva skjuta upp Photoshop. Dessutom har GIF X hundratals effekter och påstår sig vara värd för mer än 200 masker.

GIF X har också en community där du kan ladda ner anpassade GIF-filer som utvecklats och laddats upp av appens professionella användare. Appen erbjuder en rad grundläggande redigeringsalternativ som möjligheten att justera opaciteten och upplösningen.

GIF X tar inga avgifter på förhand. Men för att låsa upp några av sina premiumeffekter och filter måste du följa GIF X på sociala medier och lämna en recension på applistan.

Ladda ner: GIF X (gratis, premiumversion tillgänglig) [Ingen längre tillgänglig]

4. GIF Maker - GIF Editor (Android)

Denna Android-app är en av de mer omfattande GIF Maker-apparna som finns tillgängliga. Till skillnad från de andra på denna lista är GIF Maker emellertid uteslutande för att skapa nya GIF, och har därför inga konverteringsverktyg.

GIF Maker har en omfattande katalog med redigeringsalternativ som gör att du kan justera varje bildruta i en video eller GIF. Du kan importera från antingen ditt eget galleri eller arbeta runt en GIF från Giphys databas.

Liksom andra GIF-tillverkare-appar har GIF Maker - GIF Editor en mängd filter och effekter du kan välja mellan. För videor kan du ta bort en viss ram och redigera GIF-takten också. På GIF Maker kan du också konfigurera olika ramar och mata in text i en mängd olika typografier.

Med GIF Maker kan du också sätta in animerade klistermärken från Giphy på din nya GIF. GIF Maker har en annonsstödad gratisversion och du kan betala för att uppgradera till premiumnivån.

Nedladdning: GIF Maker - GIF Editor (gratis, premiumversion tillgänglig)

5. GIF Maker - Video till GIF Maker (iOS)

Om du vill ha ett problemfritt sätt att skapa nya GIF-filer på iOS kan du prova den lämpligt namngivna GIF Maker-appen.

GIF Maker har ett gränssnitt utan krusiduller som gör att du direkt kan förvandla dina personliga media till GIF. Du kan lägga till upp till 100 bilder i en enda GIF. Utöver det kommer GIF Maker med standardversionen av redigeringsverktyg.

Du kan ändra en GIFs uppspelningshastighet, välja mellan tiotals filter, bifoga klistermärken eller text och verken. För videor låter GIF Maker dig beskära ramen och minska varaktigheten efter dina önskemål. GIF Maker stöder också Live Photos på iOS och kan behandla dem direkt för redigering.

GIF Maker är emellertid inte gratis, till skillnad från resten av GIF-makerapparna och debiterar en rejäl prenumerationsavgift. Det finns en rättegång om du vill ge den en bild innan du investerar. Dessutom låter utvecklaren välja mellan förnyelse varje månad eller vecka.

Nedladdning: GIF Maker - Video till GIF Maker ($ 9.99 / månad, gratis testversion tillgänglig)

Allt du behöver veta om GIF

Vissa skulle säga att GIF är internet: s standardkommunikationsmedium idag. Men med dessa GIF-tillverkare-appar behöver dina GIF inte längre se ut som de andra. Du kan välja dina egna bilder eller videor och enkelt omvandla dem till GIF-filer.

Under åren har GIF snabbt spiralat in i mainstream, vilket ger oss lite tid att förstå hur och var de härstammar från. Så om du vill lära dig mer om formatets historia, kultur och framtid, här är allt du behöver veta om GIF: s GIF: s språk på webben: Deras historia, kultur och framtida GIF: er, språket på webben: Deras historia, kultur och framtid Allt du någonsin ville veta om GIF: s historia, hur de har utvecklats och deras kulturella inverkan och betydelse. Läs mer .