Den här artikeln listar de bästa Instagram-bildtexterna för att hjälpa dig hitta de bästa bildtexterna som du kan posta tillsammans med dina Instagram-foton.

De bästa Instagram-bildtexterna för Android och iOS

Annons Vi har alla hört den gamla tiden säga, "En bild är värd tusen ord". Men i Instagram-tidsåldern måste det ordspråkiga ordstävet justera ... En bild på Instagram är värd tusen ord när den åtföljs av ett övertygande bildtexter! Tack och lov har vi en handfull verktyg som hjälper oss att skapa de bästa Instagram-bildtexterna för våra inlägg. Var och en av dess

Annons

Vi har alla hört den gamla tiden säga, "En bild är värd tusen ord". Men i Instagram-tidsåldern måste det ordspråkiga ordstävet justera ... En bild på Instagram är värd tusen ord när den åtföljs av ett övertygande bildtexter!

Tack och lov har vi en handfull verktyg som hjälper oss att skapa de bästa Instagram-bildtexterna för våra inlägg. Var och en av dessa appar har sina egna underliga frågor, så låt oss titta närmare på de bästa Instagram-texttexterna för Android och iOS ...

1. Bildtexter för Instagram

Caption Expert låter dig välja bildtexter från olika kategorier. Caption Expert sammanställer de översta bildtexterna och kommer också med ett avsnitt för nya bildtexter. Appen erbjuder följande kategorier: Bokcitationstecken, Bibeln, inspiration, citat, roliga fakta, duschtankar, texter och känslor .

Appen Caption Expert låter dig också lägga till dina egna bildtexter, ställa in favoriter och föreslå en ny funktion för utvecklarna. Så nästa gång du tar slut med vittiga bildtexter eller tankeväckande citat kommer Caption Expert till din räddning.

Ladda ner: Caption Expert för Instagram på iOS (gratis testversion, premiumversion tillgänglig)

2. Bildtext för Instagram

Captionas USP låter dig manuellt söka efter bildtexter. Allt du behöver göra är att slå in sökordet och söka efter bildtexten. Om du till exempel söker efter "inspiration" hämtar appen alla inspirerande bildtexter från dess arkiv. Med detta sagt saknar Captiona kategoriska menyer och låter dig inte lägga till dina egna bildtexter.

Ladda ner: Captiona för Instagram på iOS (gratis)

3. Bildtexter för Instagram- och Facebook-foton

Bildtexter för Instagram erbjuder en snyggt utformad bildtextmeny som vidare är indelad i kategorier. Som en bonus är kategorierna uttömmande. Det bästa är att du kan favoritera och ladda ner bildtexter i form av en ".txt" -fil.

Bildtexter för Instagram låter dig växla mellan de senaste och populära bildtexterna. Sammanfattningsvis har bildtexterna för Instagram täckt, vare sig det gäller manuell skickning av bildtexter, för direkt bildtexter eller för den uttömmande uppsättning kategorier som förtjänar ett utrop.

Ladda ner: Bildtexter för Instagram på Android (gratis)

4. Issa bildtext

Issa Caption använder maskininlärning och en inferensmotor för att hitta det bästa bildtexten för din bild. Allt du behöver göra är att ladda upp en bild och appen räknar ut resten. När dina foton har skannats genererar Issa hiphop-texter.

Intressant nog använder appen ett kreditsystem som heter Guap. Du kan tjäna mer Guap genom att titta på videoannonser, och detta hjälper utvecklarna att tjäna intäkter.

Ladda ner: Issa Caption på Android | iOS (gratis)

5. ImageQuote

Image Citat är en praktisk app som hjälper dig med bildcitationstecken. Denna app låter dig lägga till ord på foton och dela dina tankar på Instagram. I textrutan kan du lägga till offert tillsammans med citatens författare.

Image Citat erbjuder massor av väl utformade mallar och bakgrunder. Du kan också välja anpassade bakgrunder genom att ladda upp dina egna foton. Dessutom erbjuder Image Quote också andra verktyg som typsnittval, justering av nyanser, ljusstyrka, kontrast och en förmåga att oskärpa bakgrunden.

Ladda ner: Bildcitationstecken på iOS (gratis, premium tillgängligt)

6. Capshun

Capshun är ännu en app som använder bildanalyser för att generera bildtexter och hashtags för foton. Användargränssnittet är enkelt och allt du behöver göra är att ladda upp en bild och appen kommer att fungera. Capshun låter dig använda levande bilder, webbläsarfoton med filhanteraren och ladda upp foton från fotobiblioteket . Bildtexterna är vidare indelade i relevanta kategorier och kan kopieras direkt till Urklipp.

Ladda ner: Capshun på Android | iOS (gratis)

7. BildtextPlus

CaptionPlus är ett bra sätt att sprida upp dina Instagram-inlägg och öka deras räckvidd. Appen CaptionsPlus erbjuder fyra huvudmenyer: Ämnen, bildtexter, flöde och sökning . Ämnesavsnitt låter dig dyka djupt och välja bildtexter från de ämnen som passar din smak. Bildtextavsnittet innehåller en sammanställning av bildtexter i olika kategorier.

Flödessektionen är integrerad med WittyFeed och här kommer du att kunna få tillgång till underliga nyheter som för närvarande är trendiga. Slutligen låter sökavsnittet manuellt söka efter bildtexter.

Ladda ner: CaptionPlus på Android (gratis)

8. Bildtexter för foton 2019

Bildtexter för foton 2019 erbjuder en fantastisk blandning av bildtexter i olika kategorier. Appen erbjuder bildtexter för en mängd olika ämnen som lycka, självkärtextexter, coola bildtexter, roliga bildtexter, inspirerande bildtexter och många andra.

Jag gillade särskilt avsnittet "Bildtext till dagen" och möjligheten att söka efter bildtexter. Bildtexter för foton 2019 låter dig kopiera och klistra in bildtexter och dela direkt till Instagram och andra sociala mediesajter.

Ladda ner: Bildtexter för foton 2019 på Android (gratis)

9. Auto bildtexter

Med bildtexter kan du hitta de bästa bildtexterna för dina bilder. Denna app stöds av AI och låter dig välja bilder från ditt galleri och kamera. När bilden har laddats upp genererar appen Auto Captions bildtexten och låter dig dela den på Instagram.

Som en bonus fyller Auto Captions också relevanta hashtags och erbjuder en imponerande uppsättning lagerbilder för bildcitationstecken.

Nedladdning: Auto bildtexter på Android | iOS (gratis)

10. Story Captions

Story Captions är en app som är specifikt utformad för textning av Instagram-berättelser. Det kan göra dina berättelser mer engagerande. Till skillnad från andra appar, erbjuder inte bildtexter kategorier, och det gör det lite svårare att söka efter bildtexter.

Ladda ner: Story Captions på Android (gratis)

Betydelsen av Instagramtexter

Även om det är viktigt att börja med snygga bilder, är bilder inte allt det viktiga på Instagram. Bildtexterna som används tillsammans med dem lämnar ofta mycket utrymme öppet för tolkning och det kan bidra till att öka engagemangsnivåerna. Jag personligen använder udda bildtexter för att grana upp min Instagram och lägga till lite krydda till annars intetsägande bilder. Om du vill granska dina Insta-bilder här är några tips för att göra dina Instagram-bilder framstående.

Instagram översvämmas ofta med liknande temabilder, och bildtexter är där du kan få en fördel på tävlingen. Dessutom hjälper bildtexter att lägga till tydlighet i bilden. Och innan vi avslutar oss, här är några tips om hur man gör den perfekta Instagram-profilen Hur man gör den perfekta Instagram-profilen Hur man skapar den perfekta Instagram-profilen Vill du skapa en Instagram-profil som sticker ut och får många följare och gillar? Följ dessa enkla steg för att börja döda det på Instagram! Läs mer för att hjälpa dig i din strävan att bli Insta-berömd!

Utforska mer om: Instagram, fotodelning.