Vi har samlat de bästa Alexa-kompatibla prylarna som du borde titta på 2019.

De 15 bästa Amazon Alexa-kompatibla prylarna du kan köpa

Annons Som du antagligen redan har märkt fortsätter Amazon Alexa att utöka räckvidden. Den personliga assistenten är bara lite mer än fyra år gammal och har kommit långt från sin ödmjuka början med den ursprungliga smarta högtalaren Amazon Echo. Lås upp "Mega Lista med 100+ användbara Amazon Alexa-kommandon" nu! Detta kommer

Annons

Som du antagligen redan har märkt fortsätter Amazon Alexa att utöka räckvidden. Den personliga assistenten är bara lite mer än fyra år gammal och har kommit långt från sin ödmjuka början med den ursprungliga smarta högtalaren Amazon Echo.

Lås upp "Mega Lista med 100+ användbara Amazon Alexa-kommandon" nu!

Detta kommer att registrera dig för vårt nyhetsbrev

Ange din e-postlåsning Läs vår sekretesspolicy

Alexa driver nu en hel mängd enheter och ett enkelt röstkommando kan utföra några ganska överraskande uppgifter med rätt hårdvara. I den här artikeln belyser vi de bästa Alexa-kompatibla prylarna som du bör titta på 2019, inklusive en Alexa-aktiverad kaffebryggare.

1. Roav Viva

Roav-Viva

Roav VIVA av Anker, Alexa-Enabled 2-Port USB Car Charger Roav VIVA av Anker, Alexa-Enabled 2-Port USB Car Charger Köp nu på Amazon $ 35.99

Säg bara "Alexa, vägbeskrivning till hemmet."

Alexa kan åka med Ankers Roav Viva. Anslut bara den till en gratis cigarettändare i bilen för att komma igång. När du är på språng ger ett snabbt röstkommando åtkomst till Alexa funktioner, inklusive samtal, meddelanden, drop in och meddelanden.

Adaptern har också två USB-portar så att du kan ladda andra enheter.

2. Amazon Echo Spot

Amazon Echo Spot

Echo Spot - Smart väckarklocka med Alexa - Svart Echo Spot - Smart Alarm Clock med Alexa - Svart Köp nu på Amazon

Säg bara, "Alexa, väck mig i morgon morgon klockan 6 till min morgonspelningslista från Spotify."

Amazon Echo Spot har en 2, 5-tums, rund pekskärm. En stor funktion, som inte finns på den större Echo Show, är ett antal olika analoga och digitala klockytor som gör enheten perfekt att använda som en röststyrbar väckarklocka.

Du kan dra nytta av alla olika Alexa-aktiverade färdigheter med hjälp av Spot, till exempel röstsamtal och meddelanden. Med en inbyggd kamera kan du också ringa videosamtal till andra Alexa-enheter eller vem som helst med den kompatibla smartphone-appen. Se till att titta på allt du borde veta om Amazon Echo Spot.

3. AmazonBasics Mikrovågsugn

AmazonBasics Mikrovågsugn

AmazonBasics Mikrovågsugn, liten, 0, 7 Cu. Ft, 700W, Fungerar med Alexa AmazonBasics mikrovågsugn, liten, 0, 7 Cu. Ft, 700W, fungerar med Alexa Köp nu på Amazon $ 59, 99

Säg bara "Alexa, värm en kopp kaffe."

Ett riktigt Alexa smart hem närmar sig verkligheten med AmazonBasics mikrovågsugn. Du behöver en annan Amazon Echo-enhet för att styra mikrovågsugnen. Men när det väl har installerats finns det mer än 24 röststyrbara förinställningar att välja mellan. Du kan till och med ange en viss tid för 700 watts mikrovågsugn att laga mat.

4. Rachio Smart Sprinkler Controller

Rachio-Sprinkler-Controller

Rachio Smart Sprinkler Controller, 8 Zone 2nd Generation, Fungerar med Amazon Alexa Rachio Smart Sprinkler Controller, 8 Zone 2nd Generation, Fungerar med Amazon Alexa Köp nu på Amazon $ 121.32

Säg bara, "Alexa, berätta för Rachio att vattna i trädgården i 2 minuter."

Smarta sprinklerkontroller kan spara husägare både vatten och pengar. Med en standard bevattningssystemkontroller kan den smarta versionen ge bättre insikt om när en gräsmatta behöver vatten och exakt hur mycket.

Ett av de bästa valen på marknaden är Rachio Smart Sprinkler Controller. Medan du kan ställa in ett automatiskt schema, kan Alexa också hjälpa till. Med ett röstkommando kan användare starta och sluta bevattna, aktivera regnfördröjning och mer.

5. Echo Wall Clock

Echo Wall Clock

Echo Wall Clock Echo Wall Clock Köp nu på Amazon $ 24.99

Säg bara "Alexa, ställ in en timer i 5 minuter."

Att ställa in en timer är ett av de mest populära sätten att interagera med Alexa, och Echo Wall Clock ger ett sätt att snabbt se hur mycket tid som finns kvar. Du måste koppla ihop klockan till en annan Echo-enhet, men du kan se en eller flera tidtagare med de 60 lysdioderna runt den analoga klockans ytterkant.

6. Hunter Signal Ceiling Fan

Hunter Signal Takfläkt

Hunter Signal Ceiling Fan Hunter Signal Ceiling Fan Köp nu på Amazon $ 294.71

Säg bara, "Alexa, slå på mitt kökfläkt."

Till och med takfläktar går samman med Alexa. Tillsammans med att erbjuda HomeKit-stöd för Apple-enheter fungerar Hunter Signal Ceiling Fan också med Alexa.

Användare kan styra fläktens hastighet och dämpa lamporna med sin röst. En speciell WhisperWind-motor ger stark luftrörelse utan betydande ljud. Tack vare en vändbar motor kan du använda fläkten hela året genom att ändra motorns riktning på vintern för att hålla ditt hem varmt.

7. Sonos One

Sonos One

Sonos One (Gen 1) - Röststyrd smart högtalare med Amazon Alexa Inbyggd (svart) Sonos One (Gen 1) - Röststyrd Smart högtalare med Amazon Alexa Inbyggd (svart) Köp nu på Amazon $ 248, 80

Säg bara, "Alexa, spela Beastie Boys från Spotify."

Om ljudkvaliteten är din högsta prioritet när du letar efter en smart högtalare med inbyggd Alexa, titta på Sonos One. Sonos har alltid varit känt för att leverera ljud av högsta kvalitet, och Sonos One tar Alexa till mixen.

Du kan åstadkomma nästan allt möjligt med en Echo-enhet, inklusive spela musik, kontrollera smarta hem enheter och interagera med färdigheter. Köpare kan välja mellan en svart eller vit version för att matcha deras heminredning.

8. Sengled Element Classic A19 Starter Kit

Sengled Element Classic Lightning Kit

Sengled Smart LED Soft White A19 Starter Kit Sengled Smart LED Soft White A19 Starter Kit Köp nu på Amazon $ 34.99

Säg bara, "Alexa, vrid sovrumsljuset till 50 procent ljusstyrka."

Smart belysning är ett av de enklaste sätten att lägga till teknik i ett hem. Medan Sengled Element Classic A19 kräver ett trådlöst nav, är lamporna väsentligt billigare än den populära Philips Hue-serie.

Startpaketet har två dimbara A19 LED-mjuka vita glödlampor. Med Alexa kan du slå på och stänga av glödlamporna tillsammans med att ändra ljusstyrkan.

9. Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker

De 15 bästa Amazon Alexa-kompatibla prylarna du kan köpa anova kulinarisk sous vide-spis

Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker Köp nu på Amazon $ 139.01

Säg bara, "Alexa, be Anova att laga en biff."

Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker, som är en köksanordning för att testa din kulinariska skicklighet, ger ett bra sätt för hemmakockar att prova den populära matlagningsmetoden. Om du inte är medveten, betyder sous vide mat förseglad i en påse kokt i ett vattenbad vid en jämn temperatur. Du kan laga en överraskande mängd föremål med metoden, allt från biffar till soppor och till och med desserter.

Med inbyggd Wi-Fi och Bluetooth kan spisen styras med en smartphone-app och även med Alexa. Med hjälp av Alexa kan kockar värma vatten till en viss temperatur, laga en viss artikel med mera.

10. EZVIZ Mini O Wi-Fi-kamera

Ezviz Mini o

EZVIZ Mini O Wi-Fi Camera EZVIZ Mini O Wi-Fi Camera Köp nu på Amazon $ 27, 00

Säg bara, "Alexa, visa mig vardagsrummet."

En fantastisk funktion i Amazon Echo Show och Echo Spot är förmågan att se live kameraflöden från vissa modeller på skärmen genom att bara fråga Alexa.

Tillsammans med nattsyn har EZVIZ Mini O Wi-Fi-kamera en 111-graders betraktningsvinkel för att visa exakt vad som händer i ett rum. Med en inbyggd mikrofon och högtalare kan du lyssna och prata med vem som är nära kameran.

11. Bose QuietComfort 35 Series II

Bose QuietComfort35 Series II

Bose QuietComfort 35 (Series II) Trådlösa hörlurar Bose QuietComfort 35 (Series II) Trådlösa hörlurar Köp nu på Amazon 349, 00 $

Säg bara "Alexa, spela Bruce Springsteen på Amazon Music."

Bose har alltid varit ett toppnamn när man letade efter brusreducerande hörlurar. Och QuietComfort 35 Series II lägger till Alexa-kontrollen till mixen. Tryck bara på actionknappen på hörlurarnas undersida för att spela musik, öka volymen och mer.

12. Bosch BCM8450UC automatisk kaffebryggare

Bosch BCM8450UC

Bosch BCM8450UC automatisk kaffebryggare Bosch BCM8450UC automatisk kaffebryggare Köp nu på Amazon 2 964, 10 $

Säg bara, "Alexa, berätta för Home Connect Coffee Machine att förbereda en stor, extra stark Latte Macchiato."

Varför gå till Starbucks när Alexa kan fungera som din personliga barista hemma? Bosch BCM8450UC Automatic Coffee Maker måste byggas in i ditt kök för att fungera. Om du har rummet (och kontanterna) är du ute efter en oslagbar hemkaffeupplevelse. Allt du behöver lägga till är kaffebönor, mjölk och vatten. Sedan luta dig tillbaka och njut.

Och medan maskinen är tillgänglig med en smartphone-app, är Alexa-röstkontrollerna ännu enklare. Säg bara vilken typ av kaffe du är på humör och Bosch-maskinen tar hand om resten.

13. Fire TV Cube

De 15 bästa Amazon Alexa-kompatibla prylarna du kan köpa eld-tv-kub

Amazon Fire TV Cube Amazon Fire TV Cube Köp nu på Amazon 99.99 $

Säg bara "Alexa, slå på TV: n och stäm in på ESPN."

Fjärrkontroller är en saga historia när du använder Fire TV Cube i ditt vardagsrum. Du kan be Alexa att slå på TV: n och ljudfältet medan du ens startar ett specifikt program. Kuben kan strömma 4K-innehåll vid 60 fps tillsammans med HDR och Dolby Atmos-ljud. Det har också tillgång till populära streamingtjänster som Netflix och Amazons egen Prime Video.

14. Automatic Pro

Alexa Automatic Pro

Automatisk PRO AUT-350 ansluten bil OBD II-adapter Automatisk PRO AUT-350 ansluten bil OBD II-adapter Köp nu på Amazon

Säg bara, "Alexa, fråga automatiskt var min bil är."

Du behöver inte spendera stora pengar för en bil med smarta funktioner. Automatic Pro är en liten enhet som ansluts till en modern bil OBD-II-port för konstant ström. Det finns inget behov av en smartphone, eftersom den inbyggda 3G-tjänsten är gratis i fem år.

Det kan ge fordonsplats i realtid oavsett vem som kör en bil och kommer också att avkoda kontrollera motorljus och distribuera räddningstjänster om en krasch upptäcks.

Med Alexa-integration kan du fråga var bilen står parkerad, om du behöver bensin och ta reda på mer om dina körvanor.

15. Ecobee4 Smart Termostat

Ecobee 4 Smart termostat

ecobee4 Smart termostat med inbyggd Alexa, rumssensor ingår ecobee4 Smart termostat med inbyggd Alexa, rumssensor ingår Köp nu på Amazon $ 186, 86

Säg bara, "Alexa, vrid termostaten till 70 grader."

Ecobee4 Smart Thermostat är för närvarande en av de bästa Alexa smarta hemenheterna på marknaden och av goda skäl.

Enheten är ett dubbelt hot. Du kan styra ett hem värme och luftkonditionering med ett enkelt Alexa-kommando på alla kompatibla enheter. Termostaten har också inbyggda Alexa-kontroller, vilket innebär att den kan fungera som ett fristående alternativ som Amazon Echo Dot.

En växande värld av Alexa-kompatibla enheter

Amazons Alexa fortsätter att vinna dragkraft och partner med mer intressanta och unika enheter. Trots att röstkontrollassistenten är långt ifrån perfekt, är det växande antalet användningar definitivt intressant och pekar på en mycket ljus framtid för Amazons ekosystem.

Och Alexa-kompatibla enheter kan göra mycket mer än bara spela musik eller berätta om vädret ute. Ta en titt på dessa fantastiska sätt att använda en Amazon Echo och Alexa för att vara mer produktiva Hur man använder Amazon Echo och Alexa för att vara mer produktiv Hur man använder Amazon Echo och Alexa för att vara mer produktiv Om du har en Amazon Echo har du Alexa, den virtuella och röstaktiverade personliga assistenten som kan förbättra din produktivitet. Läs mer .

Utforska mer om: Alexa, Amazon Echo, Gadgets, Presentguide, .