Är du beroende av sociala medier och nätverk?  Här är vår lista över de bästa apps och webbplatser för sociala medier 2019.

De 20 bästa apparna för sociala medier 2019

Annons Vill du se till att du använder de bästa sociala medieapparna? När allt kommer omkring finns det nu så många som kämpar för din uppmärksamhet, det kan vara svårt att välja mellan dem alla. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista över de bästa webbplatserna för sociala medier under 2019. 1. Facebook Lå

Annons

Vill du se till att du använder de bästa sociala medieapparna? När allt kommer omkring finns det nu så många som kämpar för din uppmärksamhet, det kan vara svårt att välja mellan dem alla. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista över de bästa webbplatserna för sociala medier under 2019.

1. Facebook

facebook hemsida

Låt oss börja med de uppenbara valen. För alla dess fel (och det finns många av dem) är Facebook fortfarande bekvämt det mest populära sociala medienätverket i världen.

Med mer än 2 miljarder användare är det rätt plats att gå om du enkelt vill få kontakt med de flesta människor från ditt nuvarande eller tidigare liv.

2. Instagram

Om du är mer intresserad av att titta på bilder och korta videoklipp kan Instagram vara det bästa sociala nätverket för dig. 35 procent av amerikanska vuxna har ett konto.

Kanske orättvist har nätverket utvecklat ett rykte för att vara ytlig och full av selfies. Om du gräver förbi skräpet kan du hitta fantastiska fotografier, otroliga konstverk och mycket mer.

3. Twitter

Twitter är ett annat nätverk som har fått en betydande mängd negativ täckning. Gränsen på 280 tecken (tidigare 140 tecken) främjar inte exakt en motiverad debatt, och närvaron av miljoner falska bots tjänar bara till att erodera upplevelsen ytterligare.

Men om du vill ha nyheter, omedelbara reaktioner och tillgång till dina favoritidrottsstjärnor, kändisar och journalister är Twitter en oöverträffad resurs. Se vår lista över de bästa Twitter-alternativen Twitter är döende! 7 alternativa sociala nätverk att gå med nu Twitter är döende! 7 alternativa sociala nätverk att gå med nu Twitter kämpar, tyngt av troll, extremister och överdrivande censur. Det enda svaret är att hoppa fartyg, men vart ska du åka? Dessa Twitter-alternativ kan vara det bästa alternativet. Läs mer om det inte slår till.

4. LinkedIn

LinkedIn tillhandahåller sociala nätverk för professionella. När webbplatsen har vuxit har det blivit ett av de bästa sätten att bygga ditt CV 5 användbara CV-platser för att förbereda ett CV som får läsas 2018 5 Användbara CV-platser för att förbereda ett CV som får läsas 2018 Det är 2018 och ditt CV måste återspeglar det. Med rätt appar kan du skapa ett modernt och snyggt CV för att söka jobb. Läs mer, hitta ett nytt jobb och nätverk i dina professionella kretsar.

5. Snapchat

Snapchat är nästan uteslutande en ungdoms hangout; det är osannolikt att du hittar din mormor med ett konto. Webbplatsen kretsar kring att dela självförstörande bilder och videor, även om det också finns en meddelandefunktion och massor av spelfunktioner.

6. Tumblr

Tumblr är vad som händer när världarna av sociala nätverk och bloggning kolliderar. Du kan publicera text, foton, videor och annat medieinnehåll på din bloggsida som andra användare sedan kan följa.

Nätverket stöder också HTML-redigering; Om du är tillräckligt duktig kan du helt anpassa utseendet och layouten på din sida. Du kan till och med använda ditt eget anpassade domännamn.

Tumblr är nu (förment) säkert för minderåriga. Innan ett direkt förbud i december 2018 föreslog uppskattningar att upp till 22 procent av webbplatsens trafik var pornografisk.

7. Pinterest

pinträttavla

Pinterest beskrivs bäst som en bildbokmärkeswebbplats (även om den också stöder GIF och videor). Du kan lägga till bilder på dina egna offentliga eller privata anslagstavlor, följa andra användare och anslagstavlor och kommentera stift.

Webbplatsen är utmärkt om du letar efter inspiration till ett DIY-projekt eller om du behöver något för att skapa en kreativ idé i ditt huvud.

8. Sina Weibo

Sina Weibo är Kinas svar på Twitter. Med mer än 400 miljoner användare är det ett av de mest populära sociala nätverken i världen.

Den kinesiska regeringen censurerar webbplatsen kraftigt, men om du vill hålla fingret på pulsen på vad som händer i Fjärran Östern är det värt att anmäla sig.

9. Reddit

Reddit är fakturerat som framsidan på internet och är en del av diskussionsforum, en webbplats för inlämnande av innehåll. Användare kan skriva om och skriva ned inlägg för att hjälpa till att påverka vad som är populärt vid en viss tidpunkt.

Webbplatsen är indelad i subreddits. De täcker nästan alla ämnen du kan tänka på. Om du har en nischhobby är Reddit ett bra ställe att hitta likasinnade människor.

För en bra inblick i Reddit, kolla in vår lista över fascinerande subreddits som garanteras blåser ditt sinne 20 fascinerande subreddits med fakta och berättelser som kommer att blåsa ditt sinne 20 fascinerande subreddits med fakta och berättelser som kommer att blåsa ditt sinne Reddit är en skattkälla av innehåll. I den här artikeln tittar vi på subreddits full av fakta och berättelser som sannolikt kommer att blåsa ditt sinne. Läs mer .

10. TikTok

TikTok är en av världens nyaste appar för sociala medier. Den försöker fylla utrymmet som Vine lämnade efter sig efter att det stängts av.

Det finns helt klart en stor efterfrågan på kortformad video; TikTok var världens mest nedladdade app under första kvartalet 2018. Här är allt du behöver veta om TikTok Vad är TikTok och hur fungerar det? Vad är TikTok och hur fungerar det? Vad är TikTok? Här är allt du behöver veta, inklusive vad TikTok är, hur det fungerar och hur du använder det. Läs mer .

11. Ask.fm

Ask.fm är en fråga-och-svar webbplats. Användare skickar frågor och vem som helst kan hoppa in och erbjuda sina tankar.

Webbplatsen brukade vara anonym, men självmord från två brittiska tonåringar efter att de påstås cyberbullied tvingade till ett välbehövligt omprövning.

12. VKontakte

VKontakte är den ryska motsvarigheten till Facebook; det är den mest populära webbplatsen i landet.

Nätverket delar många av samma funktioner som dess amerikanska motsvarighet, inklusive grupper, sidor, privat meddelanden, evenemangshantering, bildtaggning och spel i appen.

13. Flickr

flickr resultatsida

Flickr är främst en webbplats för webbhotell. Det finns gratis och betalda alternativ. Det fria alternativet som användes för att ge 1 TB utrymme, men i början av 2019 reducerade företaget det till 1 000 bilder Flickr begränsar gratis användare till 1 000 bilder Flickr begränsar gratis användare till 1 000 foton De nya ägarna av Flickr gör ändringar. Medan Pro-användare får funktioner, begränsas fria användare till 1 000 foton. Läs mer .

Användare kan kommentera, dela och gilla foton de foton som de uppskattar.

14. Meetup

Meetup sträcker sig över skillnaden mellan ett online socialt nätverk och ett verkligt socialt nätverk. Du kan använda onlineverktygen för att hitta grupper och händelser som matchar dina intressen och sedan gå upp till gruppens nästa möte.

Om du bor i en storstad kan de tillgängliga träffarna vara lika varierande som idrottslag till språkinlärningsgrupper. I fler landsbygdsområden kan valen vara mer begränsad.

15. InterNations

Om du är en expat bör du ha ett konto på InterNations. På webbplatsen kan du hitta andra människor i din stad som matchar ditt språk, intressen eller arbetslinje.

Liksom Meetup, det finns många fysiska händelser du kan delta på. Alternativt kan du bara använda webbplatsen för att ställa frågor och få insikter om ditt antagna hem.

16. XING

XING är ett populärt alternativ till LinkedIn på det europeiska fastlandet. Webbplatsen erbjuder profiler, grupper, evenemang, diskussionsforum och communityfunktioner.

Om du vill använda den avancerade sökfunktionen måste du betala en månadsavgift.

17. Nextdoor

Nextdoor är ett grannskapsbaserat socialt nätverk. Det har strikta integritetskontroller, vilket innebär att bara personer som bor i ditt område kan gå med i din specifika grupp.

Om du letar efter ett sätt att hantera grannskapsbevakningssystem, organisera lokala bring-and-buys eller bara hålla alla uppdaterade om lokalsamhällets nyheter, behöver du Nextdoor i ditt liv Varför du behöver vara på Nextdoor, den lokala sociala Nätverk Varför du behöver vara på Nextdoor, det lokala sociala nätverket Nextdoor är ett gratis, privat, lokalt socialt nätverk för människor som bor i ett grannskap. Och det är förmodligen det bästa sociala nätverket du inte har gått med ännu. Läs mer .

18. Tinder

Letar du efter kärlek? Då är Tinder en app som är värd att utforska. Den sociala medieplattformen är full av enskilda användare som vill träffa och spendera några timmar tillsammans. Och vem vet vad som kan hända härnäst.

19. Foursquare

Foursquare är en platsbaserad social media-app. Du kan använda den för att hitta intressanta platser, restauranger, evenemang och andra närliggande platser när du är ute.

Naturligtvis betyder den platsbaserade aspekten att appen står inför massor av frågor om sekretess. Det betyder att det kanske inte är rätt för dig.

20. Myspace

myspace människor

Ja, Myspace lever fortfarande. Idag är Myspace ett socialt nätverk med musiktema. På många sätt har det fyllt tomrummet som lämnats av Spotify efter att det svenska företaget tagit bort appens bästa sociala funktioner.

Myspace låter dig både lyssna på musik och chatta om den med andra användare.

Ännu fler sociala nätverk att utforska

Det finns tusentals appar för sociala medier i världen. Det finns så många att den här listan knappt har repat ytan.

Om du vill lära dig om ännu fler sociala nätverk, här är några sociala nischnätverk att använda istället för Facebook 6 Nisch Sociala nätverk att använda istället för Facebook 6 Nisch Sociala nätverk att använda istället för Facebook Dessa sex nätverk är platser där du kan träffa fler likasinnade människor och lägg upp ämnen som du inte vill posta på Facebook. Läs mer . Du bör också tänka på för- och nackdelarna med sociala medier Fördelar och nackdelar med sociala medier Fördelar och nackdelar med sociala medier Vad är för- och nackdelarna med sociala medier? Vi utforskar båda sidor av debatten. Läs mer .

Utforska mer om: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter.