Behöver du en sista minuten-present? Att gå digitalt kan vara ditt enda hopp för en snabb ankomst. Här är de bästa sista minuten digitala presentidéerna.

3 sista minuten digitala gåvor som inte kräver frakt

Annons Kämpar du fortfarande för att få alla dina gåvor tillsammans? Frakt kan bestämma om din present når dig eller mottagaren i tid eller inte. Det kan faktiskt vara för sent att skicka ett paket redan. Så vad kan du göra? Vi har utarbetat en lista över digitala alternativ till fysisk närvaro. Förutom a

Annons

Kämpar du fortfarande för att få alla dina gåvor tillsammans? Frakt kan bestämma om din present når dig eller mottagaren i tid eller inte. Det kan faktiskt vara för sent att skicka ett paket redan.

Så vad kan du göra? Vi har utarbetat en lista över digitala alternativ till fysisk närvaro. Förutom att de garanteras att komma i tid har dessa sista minuten-presenter också ett litet ekologiskt fotavtryck.

1. Digitala presentkort, certifikat och kuponger

Vet du var din presentmottagare gillar att handla? De flesta butiker erbjuder digitala presentkort för sina onlinebutiker.

Om din giftee tycker om spel kan du få dem ett Xbox eller Steam digitalt presentkort. Och vad skulle världens största onlinehandlare, Amazon, vara utan digitala presentkortalternativ? Amazon erbjuder både eGift-kort och Print at Home-presentkort, som kommer att köpa din giftee allt som Amazon har att erbjuda, inklusive Kindle Ebooks.

$ 20 Xbox-presentkort [Digital kod] $ 20 Xbox-presentkort [Digital kod] Köp nu på Amazon $ 20, 00 Steam-presentkort - $ 20 Steam-presentkort - $ 20 Köp nu på Amazon $ 25, 94 Amazon eGift-kort Amazon eGift-kort Köp nu på Amazon $ 50, 00

Äger din vän en Mac eller en iPhone? Skaffa dem en Apple Store eller App Store och iTunes Gift Card (men faller inte för iTunes-presentkortet), vilket låter dem välja från en värld av Apple-tillbehör, appar och underhållning. Om du inte själv är Apple-användare kan du få detta Apple- och App Store-presentkort på Amazon.

På samma sätt kommer Android-användare att uppskatta en presentkort från Google Play (även tillgänglig på Amazon).

Netflix presentkort är en av många PayPal digitala gåvor du kan välja mellan, inklusive eGift-kort från Best Buy och eBay. Liksom allt annat kan du också köpa ett Netflix digitalt presentkort på Amazon. Eller överväga att få ett Fandango-presentkort för filmälskare Hur man använder ditt Fandango-presentkort på rätt sätt Hur man använder ditt Fandango-presentkort på rätt sätt Har du fått ett Fandango-presentkort? Eller funderar på att gåva en till någon? Här är vad du behöver veta. Läs mer .

Kort sagt, om det är online och säljer saker, har det troligen ett digitalt presentalternativ och du hittar det antagligen på Amazon. Om du vet lite om din väns hobbyer, enheterna som de äger eller deras online shoppingvanor kan du välja ett presentkort från en matchande onlinebutik och de kommer säkert att uppskatta det.

Inspirerade presentkort: Giftly

Gåva vad som helst var som helst med ett Giftly presentkort.

Om du fortfarande förlorar vilken typ av presentkort du ska få, använd Giftly för att stimulera din inspiration. Först väljer du vad du vill ge, med alternativ som sträcker sig från allt till varm kakao, sedan väljer du en plats. Därefter anpassar du din kupong innan du betalar och antingen skriver ut den själv eller får den skickad till mottagaren via e-post, text eller kort. Om du absolut inte har någon aning om vad din mottagare kan uppskatta kan du välja att ge dem någotnågon plats .

Var försiktig när du köper ett presentkort till någon utomlands eller utanför USA; inte alla presentkort fungerar i alla länder.

2. Premium-webbtjänster

Liksom nätbutiker erbjuder andra onlinetjänster pro-medlemskap eller prenumerationer. Många är lite reserverade när det gäller investeringar i sådana tjänster; det är en lyx. Och det gör faktiskt dessa tjänster till en perfekt present.

Vilken bättre present kan du göra än att förbättra din väns upplevelse med sin favorit online-tjänst. Ta reda på vilka tjänster de ofta använder och överraska dem med en uppgradering. Om de redan har ett premiumabonnemang, betyder det bara att du gjorde ett bra val och deras utgångsdatum förlängs. Nedan följer en kort lista med alternativ.

Mediaströmning

 • Netflix: Obegränsad strömning av filmer och TV-program.
 • Hörbar: Ge en ljudbok per månad i tre månader för $ 45.
 • Spotify: Annonsfri kommersiell musikströmmande presentkort som börjar på $ 10. Du kan inte köpa dem online, men du kan bara köpa en i en lokal butik och dela PIN-koden med mottagaren.
 • Hulu: En månad obegränsad film- och TV-serie. Liksom med Spotify säljs inte presentkort online, men du kan bara dela koden.

Om du vill ge underhållningsgåvan kommer du att bli bortskämd efter val.

Andra premiumtjänster

 • LastPass Premium: Säkra lösenord lagrade online och synkroniseras över enheter.
 • Treehouse: Om din giftee är en programmerare De bästa geekgåvorna för programmerare: 20 idéer för kodare och nördar De bästa geekgåvorna för programmerare: 20 idéer för kodare och nördar Letar du efter en present till en programmerare? Här är de bästa geekgåvorna, allt från mekaniska tangentbord till stående skrivbord och mer. Läs mer, de kommer att uppskatta ett prenumeration på detta onlinekursbibliotek.
 • Amazon Prime: Extra snabb frakt, strömmande blockbuster och låna Kindle-böcker gratis i ett år med ett Amazon Prime-abonnemang. Läs mer om de fantastiska fördelarna med Amazon Prime.

Vår lista med presentidéer online-abonnemang innehåller ännu fler idéer och detaljer om de tjänster som föreslås ovan.

3. Individuella digitala gåvor

Presentkort och prenumerationer kan vara tråkiga och kan verka oskapande. Här är alternativ för de av er som söker mindre generiska alternativ till en fysisk gåva.

Apps

Du kan gåva en iOS-app och därmed göra din present lite mer personlig.

I App Store eller på iTunes navigerar du till den app du vill gåva, knacka på Share-ikonen uppe till höger, på nästa skärm trycker du på Gift-ikonen, loggar sedan in med ditt Apple ID, skriver e-postadressen till mottagaren, lägg till ett anpassat meddelande, välj ett datum och ett tema för gåvan och tryck slutligen på Köp och bekräft ditt köp.

Hur man presenterar en iOS-app.

musik

Om din vän använder musik och om du vet vilka genrer eller artister de gillar kan du förmodligen hitta ett bra album för dem på en av de många platserna som säljer musik. Flera låter dig ge musik i present.

 • Amazon Music Unlimited har ett Give album ELLER låt som presentknapp när du utökar Fler alternativ . Dubbelkontrollera också din väns önskelista.
 • iTunes har ett alternativ att gåva album, som fungerar precis som att gåva en iOS-app, se beskrivning ovan.
 • Med Bandcamp kan du skicka låtar eller album i present.

Amazon Music Unlimited presentlåt eller albumalternativ.

Ljudböcker och e-böcker

Slutligen älskar alla en bra historia eller lära sig nya saker. Vissa människor föredrar att läsa, andra har tagit emot ljudböcker som är fantastiska gåvor. Ta reda på vilket läger din vän tillhör och vilka enheter de äger och du kan snart identifiera en kompatibel och individuell gåva.

 • Kobo erbjuder eGift-kort, men låter dig också gåva en e-bok till vem som helst, var som helst i världen. Du kan till och med välja ett leveransdatum.
 • Amazon Kindle-e-böcker sportar en köpknapp för Give as a Gift, liksom Amazon Audible ljudböcker.
 • I Barnes & Noble onlinebutik kan du också köpa som gåva oavsett ljud eller e-bok din vän kanske önskar.

Ge övervägandeens gåva

Giftfluence automatiska och gratis välgörenhetsdonationer.

Oavsett vad du bestämmer dig för att ge som gåva, var hänsynsfull. Gåva inte bara för att du måste eller för att underhålla dig själv. Gör din present personlig, meningsfull och användbar för mottagaren.

Observera att varje gång du handlar online kan du donera till en välgörenhetsorganisation som du väljer - gratis - genom att använda en tjänst som Giftfluence. Besök bara Giftfluence, välj en orsak och använd sedan Giftfluence's nätbutikslänk / -butiker och gör din online shopping som vanligt. Giftfluence visar också kuponger du kan använda för att spara på dina online-köp.

Och om du inte är säker på vilket presentkort du ska välja, helt enkelt gåvapengar!

Digitala gåvor utan leverans är ett bekvämt sätt att gå. Men om du fortfarande är uppe i luften och vill gåvaidéer för en Mac-användare 10 coola presentidéer för Mac-användare Denna semestersäsong 10 coola presentidéer för Mac-användare Denna semestersäsong Shopping för en Mac-användare denna semestersäsong? Här är fantastiska presentidéer för Mac-användare som alla fans skulle älska att få. Läs mer i ditt liv, kolla in dessa alternativ.

Utforska mer om: Presentguide, presentidéer, online shopping, prenumerationer.