Har du någonsin undrat vilka som är de mest sålda artiklarna på eBay?  Det här är några av de bästa sakerna du kan köpa eller sälja på eBay.

De 7 mest sålda artiklarna på eBay

Annons Har du någonsin undrat vad du ska sälja på eBay? Eller vilka är de mest sålda artiklarna på eBay? Om du har några oönskade presenter eller begagnade föremål i gott skick som ligger runt, kanske du kan tjäna några dollar. Här är en sammanställning av de bästa säljarna på eBay. 1. Allt iPhone S

Annons

Har du någonsin undrat vad du ska sälja på eBay? Eller vilka är de mest sålda artiklarna på eBay? Om du har några oönskade presenter eller begagnade föremål i gott skick som ligger runt, kanske du kan tjäna några dollar.

Här är en sammanställning av de bästa säljarna på eBay.

1. Allt iPhone

Bästsäljande föremål på eBay - Skärmskydd

Shoppinggiganten är tätt läppad när det gäller bästsäljande kategorier, men det finns data tillgängliga angående eBay-bästsäljare per artikel.

År 2018 var den mest populära artikeln på eBay en skärmersättning för iPhone 7 (det verkar som om iPhone-användare föredrar att reparera gammal teknik och spara pengar Köp eller DIY? När du ska reparera kontra Köp en ny gadget för att spara pengar Köp eller DIY? När du ska reparera vs. Köp en ny gadget för att spara pengar. Prylar från gadgets. Från din TV till din smartphone kommer ingenting att pågå för evigt. Frågan är, när den går sönder, ska du köpa en ny eller reparera den ? Läs mer snarare än att betala för en ny modell). Ersättningsskärmen skiftade nästan 100 000 enheter till ett genomsnittspris på $ 17, 95.

Faktum är att alla produkter som är länkade till iPhones är populära. Ett silikonfodral för iPhone 6, 6S och 7 sålde 55 000 enheter, ett härdat glasskärmskydd för samma modeller såg 65 000 försäljningar, och en iPhone-hållare i bilen skiftade 28 000 enheter.

Till och med ett lyxigt läderfodral för den nyare iPhone X såldes mer än 20 000 gånger.

Om du har några iPhone-redskap som ligger runt, speciellt för iPhone-modeller som är ett par år gamla, kan du sälja det på ett snabbt sätt.

2. Videospel

Det borde inte vara någon överraskning att lära sig att videospel och videospelkonsoler också är några av de mest sålda artiklarna på eBay.

Marknaden är enorm. Oavsett om du vill sälja de senaste AAA-titlarna till ett lägre pris än high street-butikerna eller om du har en baksamling av retrokonsoler och klassiska titlar De 7 bästa Retro-spelkonsolerna du kan köpa i år De 7 bästa Retro-spelkonsolerna du kan köpa I år Letar du efter ett retro-spelsystem för att njuta av 8-bitars och 16-bitars videospel? Dessa retro spelkonsoler har allt du behöver. Läs mer som du vill bli av med, du kan alltid hitta en köpare.

Och om du har turen att äga en sällsynt titel kan du kanske tjäna megabucks. Tidigare har vi sett Super Ninja Boy och Final Fantasy 2 på SNES var och en säljer för $ 2 000, medan Donkey Kong 3 på NES såldes för 5 350 $. Den dyraste titeln var den asiatiska utgivningen av Super Mario Bros på NES. Säljaren noterade den för $ 25 000.

Videospel kryssar också av några nyckellådor ur säljarens perspektiv: De är lätta (för billig frakt), de är välkända av köpare (vilket innebär färre avkastning) och de har solida vinstmarginaler.

3. Skönhetsprodukter

Bästsäljande artiklar på ebay - parfymer

Skönhetsprodukter är en populär gåva på födelsedagar och vid jul. Parfym, makeup, hårrätthållare, hudrensningsförpackningar, hårtorkar ... du vet vilken typ vi pratar om.

Sammanfattningsvis är skönhetsartiklar också några av de mest sålda artiklarna på eBay. Det antyder att många människor får oönskade presenter!

I juni 2018 föll nio av de 15 mest köpta artiklarna på eBay i skönhetskategorin. De inkluderade ett marockansk oljebehandlingssats, 200 ml bioolja, en makeupspegel och rakknivar för män. De sammanlagda försäljningsintäkterna för de nio artiklarna översteg $ 5 miljoner.

4. Fitness Trackers

Bara för att du listar ett objekt på eBay betyder det inte att någon kommer att köpa det. Om du vill öka dina chanser att få en försäljning bör du försöka erbjuda föremål med hög försäljningsgrad.

Den kategori med den högsta försäljningsfrekvensen är (bisarligt) diabetiska testremsor . 87 procent av alla tester som listas på eBay köps av användare.

Men inte för många kommer att ha oanvända testremsor med diabetiker som ligger runt sina hem, så vi föreslår att du vänder dig till kategorin med den näst högsta försäljningsfrekvensen - fitness trackers . De har en försäljningsgrad på 82 procent. Om någon köper en oönskad eller duplicerad gadget, slösa inte någon tid med att lista den på plattformen.

För rekordet, på tredje plats är Apple bärbara datorer (81 procent) och fjärde är videospelkonsoler (80 procent).

5. Cyklar

Människor som säljer cyklar på eBay: När du säger att "aldrig kraschade denna cykel" vet jag att du nästan säkert har mycket allvarligt.

- Retep Retals (@retalsp) 6 september 2018

Cyklar är också en av eBay: s mest sålda artiklar som håller sig med fitness-temat (av sortering). I genomsnitt söker användare i USA efter cyklar på eBay en gång per minut.

Cyklar tenderar att hålla sitt värde väl, vilket gör dem till en bra produkt att återförsälja. Och om du är kompetent med en skruvmejsel och skruvnyckel kan du till och med köpa nedkörda cyklar i din lokala begagnade butik, ge dem en ansiktslyftning och sälja dem på eBay för en snygg vinst.

Den söta platsen för att sälja cyklar är cirka $ 400; om du vill sälja avancerade prestandaenheter ser du kanske inte så mycket framgång.

6. Hem och trädgård

Medan de mest sålda enstaka föremål på eBay alla är kopplade till Apple på något sätt, ger produkter i kategorin hem och trädgård Apple ett bra resultat för sina pengar.

De är också en av de bästa sakerna att sälja på eBay ur tillgänglighetssynpunkt. Alla kan hitta ett gammalt väggtryck, lampa, kudde eller växtkruka som de inte längre vill ha.

År 2018 var den mest sålda artikeln i kategorin en uppsättning egyptiska lakan. Med 40 000 sålda enheter nettade det säljaren nästan en halv miljon dollar i intäkter.

Också populära var vattentäta LED-ljusremsor (20 000), en gasdriven generator för utomhusbruk (20 000) och en Dirt Devil-dammsugare (5 000).

7. De mest sökta efter artiklar

ebay vanligaste sökningar us december 2018

Det är uppenbart att de mest sökta artiklarna på eBay också är några av de mest sålda. De populära artiklarna tenderar att följa trender; solglasögon är mer populära på sommaren, alla vill ha stora stövlar på vintern, och så vidare.

Lyckligtvis tillhandahåller eBay information om de mest sökta efter artiklarna vid en viss tidpunkt. När 2018 avslutades var de vanligaste sökningarna efter Yellies och Baby Shark merchandise. Och som för att bevisa vad vi redan har sagt till dig gjorde Apple AirPods, Sony PlayStation Classic och Nintendo 3DS alla topp 10.

Så om du någonsin fastnat för lite pengar, gå till eBay's trendiga sida och se om du har några oönskade artiklar som matchar de mest populära sökningarna.

Saker att undvika på eBay

Omvänt är det några saker du aldrig bör försöka sälja på eBay. Varorna med de sämsta försäljningsräntorna är diamantringar (tre procent), vuxna t-shirts (tre procent), affischer (fyra procent) och brudtärna klänningar (fyra procent).

Och kom ihåg att de mest sålda artiklarna inte alltid är de mest förnuftiga för dig att sälja. Konkurrensen är högre och vinstmarginalerna är mindre.

Om du vill veta mer om att sälja på eBay 11 Kritiska tips om hur man säljer mer på eBay 11 Kritiska tips om hur man säljer mer på eBay eBay är en av de bästa webbplatserna för online shopping. Du kan vara en erfaren säljare på eBay, eller så har du just börjat med din eBay-säljarkarriär. Dessa tips kan hjälpa till att öka dina vinster. Läs mer, kolla in vår guide. Och om du vill starta butik någon annanstans på webben kan du överväga att skapa en onlinebutik med Shopify Hur man snabbt kan skapa en onlinebutik med Shopify Hur du snabbt kan skapa en onlinebutik med hjälp av Shopify Du kan skapa en onlinebutik med Shopify med några klick . Dessa steg visar hur okomplicerat det är. Läs mer .

Utforska mer om: erbjudanden, eBay, online shopping.