Dessa fantastiska Samsung Gear-klockor kommer att ge dig ett friskt och unikt utseende för ditt smartur.

8 Samsung Gear Watch-ansikten för att omvandla din klocka

Annons När du köper en Samsung Gear smartwatch, kommer det med några standardurklockor. Det finns ett par anständiga, men de flesta är vanliga och tråkiga. Därför bör du ladda ner några högkvalitativa klockytor för att anpassa din klocka och göra den mer individualiserad. Ett perfekt klockansikte kan göra att ditt smartur bättre representerar vem du är. Hur du install

Annons

När du köper en Samsung Gear smartwatch, kommer det med några standardurklockor. Det finns ett par anständiga, men de flesta är vanliga och tråkiga.

Därför bör du ladda ner några högkvalitativa klockytor för att anpassa din klocka och göra den mer individualiserad. Ett perfekt klockansikte kan göra att ditt smartur bättre representerar vem du är.

Hur du installerar ett Samsung Gear Watch Face

Det är enkelt att installera ett nytt ansikte på din Samsung Gear-klocka. Du behöver Samsung Gear-appen på din telefon för att bläddra i ansikten (plus att det krävs för att synkronisera din telefon med din klocka).

Klicka bara på Visa mer under avsnittet Visade ansikten för att söka efter någon av klockans ansikten nedan. När du hittar klockans ansikte du gillar kan du trycka på Installera för att installera det på din telefon.

När det väl är installerat, tryck bara på ditt aktuella klockans ansikte för att bläddra igenom installerade klockytor och välj det du vill.

Förresten, alla Samsung-användare bör veta hur man använder Bixby 4 sätt att använda Bixby på din Samsung-telefon 4 sätt att använda Bixby på din Samsung-telefon Om du har en Samsung-telefon, kolla in allt som Bixby kan göra. Här är en titt på de mest användbara funktionerna. Läs mer också.

1. G-Watch

G-Watch är ett klockansikte skapat av Italo Sovena. Det är ett sportigt ansikte med bilens instrumentbrädeväljare för att visa dina steg, batterinivå och hjärtfrekvens. Du får också en datumvisning och genvägar till fyra appar när du trycker på de enskilda uppringningarna. Bakgrundsdesignen inkluderar ett fönster i klockans “inre kugghjul”.

Det är ett endast analoga klockansikte som har en stilfull industrikänsla, perfekt för alla som är inom gadgetry. Om vi ​​talar om det, kolla in de bästa tekniska gåvorna för nördar De bästa tekniska gåvorna för nördar De bästa tekniska gåvorna för nördar Tekniska gåvor för nördar kan vara svåra att hitta. Det är därför vi har samlat de bästa surfplattorna, e-läsarna, fitness trackers och mer! Läs mer om du letar efter ett gadget-fan.

2. MikhailStyle Set # 1

MikhailStyle erbjuder en rad gratis klockan som är kreativa och funktionella. Du har några att välja mellan:

Samurai : Visar batterinivå, hjärtfrekvens, veckorns månad och dag i veckan och en sekunders ratt. Den visar också totala dagliga steg och en digital tidsvisning. Teckensnittet har lite känsla från 1920-talet.

Adel : Ett mer färgstarka urtavla som ger tid i både analogt och digitalt format. Den visar batterinivå, steg, aktuell dag, hjärtfrekvens och datum i digitalt format.

Royalty : Detta är definitivt det klassiskaste av partiet. Den visar både batteri och hjärtfrekvens, plus aktuell timme och dag i analogt format. Månaden visas som ett nummer ovanpå en riktigt cool animerad redskap.

3. MikhailStyle Set # 2

MikhailStyle-klockan är så cool att de förtjänar två omnämnanden i den här listan. Om en futuristisk look är vad du gillar är något av dessa ett bra val.

Pegasus Rio : Detta blå-tema klocka ansikte har lite av en Charlie och Chocolate Factory känsla för det. Ord är böjda och både månads- och batterinivå digitala skärmar är vinklade. Tiden visas i både analog och digital.

Razer : Det här klockans ansiktet är som att ha flera i ett, eftersom du kan dubbelklicka på det för att ändra färgtema. Liksom de flesta andra MikhailStyle-klockor är tiden i analogt och digitalt format. Den visar steg och hjärtfrekvens. Tid och veckodag är analoga uppringningar. Bakgrunden är steampunk-inspirerad, precis som de många tillgängliga steampunk videospel som inte kan vänta på ordern: 1886? Spela dessa andra Steampunk-spel istället kan du inte vänta på beställningen: 1886? Spela dessa andra Steampunk-spel istället Steampunk är en igenkännlig estetik som kännetecknas av ångkraft och viktoriansk mode. Älskar du utseendet? Spela dessa spel! Läs mer .

Vortex : Detta är en annan animerad klocka med en laserdesign som kryper över ansiktet med några sekunder. Det är en enklare inställning, med tiden visas i analog och digital. Den övre delen av ansiktet visar batterinivå, aktuell veckodag och datum i digitalt format.

4. JK Speed ​​3D

Det här Samsung Gear-klockansiktet skapat av Yahya Alkhatib är ett av de mest kreativa gratis ansikten du hittar i galleriet. Den har ett racerbilt instrumentbrädetema, med glödande urtavlor från den yttre minutringen till den inre delen.

Det inre avsnittet visar datumet i digitalt format. Ovanför är det en bränslemätare för batteriets livslängd; nedan är en rutig flaggmätare för dagliga steg.

Från yttre urtavla till inre urtavla visar klockans ansikte:

 • Minuter
 • timmar
 • Månad och dag
 • Batteri-liv
 • Steg

Höjdpunkten med detta urtavla är att när du lutar det i valfri vinkel, visas det i en cool 3D-effekt. Du kan inaktivera detta om du inte gillar det.

5. Djupgrå

Deep Grey är ett vackert men ändå enkelt klockansikte också designat av Italo Sovena. Namnet beskriver ansiktet perfekt: det är ett djupgrått tema med grundläggande klockinformation på displayen.

Tiden är både analog och digital medan den övre delen av ansiktet visar totala steg för dagen och batterinivån. Runt klockans yttre kant finns standardapplänkar till väder, kalender, hälsa och batterikraft. Om du vill använda timer och stoppur måste du också installera Samsung-apparna på din telefon.

6. BHD08Basic

Om du är den typ av person som alltid kontrollerar vädret, så är detta Samsung Gear-klockan för dig. Det är ett fantastiskt alternativ som ger dig mycket information på ett litet utrymme.

Klockans ansikte visar:

 • Soluppgång och solnedgångstider
 • Aktuell månad och dag
 • Aktuell tid i digitalt format
 • Ditt lokala väder (temperatur, förhållanden och fuktighet)
 • Batterinivå
 • 24-timmars analog klockratten
 • Aktuell dagsljusnivå

Du måste ladda ner väderinformation manuellt och du är begränsad till endast en temafärg med den grundläggande appen. Premiumversionen låter dig ställa in en automatisk väderuppdatering med några timmar och du kan välja mellan ett urval av teman.

7. Utrymme och Sci-Fi-ansikter

Om du är mer intresserad av Samsung Gear-klockor med ett sci-fi-tema, finns det mycket att välja mellan.

Tron : Skapat av Nico Gehrke, detta innovativa klockansikte får Tron-fans att le. Klockans ansikte visar batterinivå, hjärtfrekvens, steg, tid, vardag och datum allt i digitalt format. Allt är packat inom ett snyggt Tron-tema under de analoga klockhänderna.

X-wing digital : Detta tema av Dimitris Zafiris är perfekt för fans av Star Wars (har du laddat ner de bästa Star Wars-apparna 7 mobilappar Varje Star Wars fan behöver 7 mobilappar Varje Star Wars fan behöver Love Star Wars? Du behöver dessa fantastiska Star Wars-appar för din iPhone eller Android-enhet som erbjuder bakgrundsbilder, spel och mer. Läs mer?). Den har en animerad X-wing-fighter som rör sig runt i korsstolarna. Klockans ansikte visar digital tid och datum längst upp, med hjärtfrekvens och batterikraft längst ner. Det finns också applänkar till dina profilinställningar och larmmeddelanden. Du kan ändra X-wing fighter-bilden genom att dubbelknacka på den. Det är en enkel design, men ser cool ut.

SamWatch Basic8 : Space lovers, detta är klockan för dig. Klockan visar steg till vänster, vardag och månad till höger, och digital tid och batterikraft längst ner. Höjdpunkten på detta klockansikte är månfasen som visas i både bild- och digitalprocenten upptill.

Digi-Glow 12Hr : Detta är ett av många klockytor designade av Infinity Watchfaces. Det är en elegant, elegant design med en glödande analog urtavla och digital tid, datum, batteri, steg och hjärtfrekvensvisning. Tryck en gång i mitten för att bläddra igenom olika färg- och animerade teman.

8. Unika växellådor

Om du letar efter något lite annorlunda för din Samsung Gear kan du inte gå fel med någon av dessa kreativa mönster:

Batman svart / gul : Om du vill vända huvudet och du är ett stort Batman-fan, kan du inte gå fel med det här klockans ansiktet. Det är ett enkelt analogt ansikte med batterinivå och stegvis skärm längst ner.

Kommandorad : Den här är för nördar. Det är ett MS-DOS-klockans ansikte som visar datum och tid, steg, batterinivå och vardag. Du kan dubbelklicka på ansiktet för att växla mellan en blå eller svart bakgrund.

Skeleton Animated : Om du gillar animerade klockan är detta roligt. Bakom den benvita bakgrunden ser du animerade inre funktioner i klockan snurra, tillsammans med batterinivån och den aktuella månaden. Två animerade indikatorer visar också den nuvarande månfasen och vädret.

Zelda Day : Fans of The Legend of Zelda-serien Den definitiva guiden till varje spel i Legend of Zelda-serien Den definitiva guiden till varje spel i Legend of Zelda-serien Legend of Zelda-serien är en av de mest åstadkomna franchisespelarna inom spel. Gå med oss ​​när vi gör en undersökning av alla mainline-seriens spel för att ta reda på vad som gör dem så speciella. Läs mer kommer att älska detta klocka. Det är en enkel men ändå fantastisk design. Den övre är en digital visning av tid och datum, och den nedre visar en batteriindikator, hjärtfrekvens och steg.

Välj ditt Samsung Gear Watch Face

Att välja bara ett urtavla att använda på din Samsung Gear är tufft, eftersom det finns så många fantastiska mönster. Varför inte ladda ner flera och sedan ändra klockans ansikte efter ditt humör?

Bortom klockans ansikten, om du verkligen vill använda din Samsung Gear, kolla in några Gear-appar för att göra dig till en hemlig agent. Du blir förvånad över hur mycket den klockan på handleden kan. Och för mer, ta en titt på dessa tips och tricks för din Samsung Galaxy smartwatch 13 Tips och tricks för att behärska din Samsung Galaxy Smartwatch 13 tips och tricks för att behärska din Samsung Galaxy Smartwatch Har du en ny Samsung Galaxy Watch Active? Få ut det mesta med vår lista över fantastiska Galaxy Watch-tips och tricks. Läs mer .

Utforska mer om: Android-appar, Android Wear, Samsung, Smartwatch, Wearable Technology.