Dessa bästa cashback-appar för iPhone och Android ger dig pengar tillbaka för att köpa produkter i butiker och online.  Vad finns att inte älska?

De 6 bästa Cashback-apparna som belöner dig för shopping

Annons Vem vill inte tjäna pengar för att göra inköp? Det kan verka orealistiskt att faktiskt tjäna pengar på shopping, men cashback-appar gör det möjligt. Cashback-appar belönar dig för shopping - så ju mer du handlar, desto mer kontanter, kuponger och belöningar får du. Om du är redo att börja lägga tillbaka pengar i din plånbok, kolla in dessa fantastiska cashback-appar som kommer att betala dig baserat på vad du spenderar. 1. Ibotta Om du

Annons

Vem vill inte tjäna pengar för att göra inköp? Det kan verka orealistiskt att faktiskt tjäna pengar på shopping, men cashback-appar gör det möjligt.

Cashback-appar belönar dig för shopping - så ju mer du handlar, desto mer kontanter, kuponger och belöningar får du. Om du är redo att börja lägga tillbaka pengar i din plånbok, kolla in dessa fantastiska cashback-appar som kommer att betala dig baserat på vad du spenderar.

1. Ibotta

Om du vill ha åtkomst till cashback hos de flesta större detaljhandlare och restauranger, ladda ner Ibotta - du tjänar 20 $ bara för att registrera dig! Kolla bara din Ibotta-app före din nästa shoppingresa.

Appen visar cashbacken du kan tjäna genom att köpa specifika objekt. Om du till exempel köper ett dussin ägg hos någon av Ibottas partners (som Walmart, Target och CVS, bland andra), får du 0, 25 $ cashback. Även om det kanske inte verkar som mycket pengar, läggs allt på.

Du kan också söka efter cashback-erbjudanden per butik. När du har slutfört din shoppingresa tar du bara ett foto av ditt kvitto och laddar upp det till appen. Omvänt kan du också betala med Ibotta för att omedelbart tjäna cashback.

Om du vill tjäna ännu mer pengar, gå till fliken Tjäna mer . Gör tillräckligt med utmaningar så får du bonus. När du är redo att göra utbetalningar kan du få dina hårt tjänade pengar via PayPal, Venmo eller presentkort. Du kan också använda Ibotta från din webbläsare, vilket gör den till en av de bästa cashbacksidorna i närheten.

Ladda ner : Ibotta för Android | iOS (gratis)

2. Kassa51

Checkout51 erbjuder endast cashback i livsmedelsbutiker, men det gör det inte mindre fantastiskt. Till skillnad från andra cashback-appar begränsar det dig inte alltid till specifika butiker; de flesta erbjudanden tillåter dig att spendera dem i alla livsmedelsbutiker. Å andra sidan är vissa erbjudanden bara för vissa butiker som CVS, Target, Walmart, Kroger, Safeway, Publix, Babies R Us och mer.

Varje vecka uppdaterar Checkout51 sina erbjudanden. Istället för att skära ut kuponger Glöm extrem kupong! Hur du sparar med minimal ansträngning Glöm extrem kupong! Hur man sparar med minimal ansträngning Extreme kuponger är galen, men du behöver inte göra ett heltidsjobb av att klippa kuponger för att spara stort. Här är praktiska tips för hur du enkelt kan spara med kuponger. Läs mer, du kan göra anspråk på erbjudanden, köpa dessa artiklar och ladda upp ett foto av ditt kvitto. Nästa gång du skapar din inköpslista, se till att inkludera appens presenterade objekt!

Du kan göra anspråk på de flesta erbjudanden upp till fem gånger, vilket ger dig ännu mer utslag för pengarna. Slå på din plats när du shoppar och Checkout51 ger dig omedelbart alla erbjudanden i butiken.

Nedladdning : Checkout51 för Android | iOS (gratis)

3. GetUpside

Är du trött på att betala fullt pris för din bensin? GetUpside erbjuder cashbackmöjligheter vid pumpen. Även om det erbjuder cashback på restauranger och livsmedelsbutiker, är dessa erbjudanden endast tillgängliga i utvalda städer och stater. GetUpside används bäst för bränsle, och det kan spara mycket pengar på lång sikt.

GetUpside upptäcker automatiskt din plats och visar erbjudanden på bensinstationer i närheten - du kan spara upp till 25 cent per gallon. När du har gjort anspråk på ett erbjudande har du bara fyra timmar att lösa in det, så se till att du inte gör anspråk på det förrän du är redo. När du har pumpat bensin, ta tag i kvittot och ladda upp det till appen.

GetUpside fungerar inte bara när du fyller på din tank. Du kan också få pengar tillbaka från tvättmedel och vissa tjänster. Kassa ut när som helst och få dina pengar via PayPal, en check eller ett e-presentkort.

Ladda ner : GetUpside för Android | iOS (gratis)

4. Mage

Belly är ett allt-i-ett-belöningskort. Istället för att fungera som ett vanligt belöningskort för en storbox, fungerar det som ett belöningssystem för lokala butiker. Den enda fången är att butikerna du shoppar och tjänsterna du får måste kopplas till magen.

Du kan hitta deltagande butiker på Bellys karta. När du anländer till platsen, skanna bara din app på den iPad den har. Detta skickar lojalitetspoäng direkt till din app.

När du har samlat in tillräckligt med poäng kan du lösa in dem för fantastiska belöningar på de platser du oftast har. Tänk bara på att om du bor utanför en stor stad kanske du inte har så många deltagande butiker.

Ladda ner : Belly for Android | iOS (gratis)

5. Dosh

Dosh fungerar mycket som Ibotta, förutom att det tillåter personliga och online cashback-erbjudanden. Länka bara ditt kort till appen, handla hos dina favorithandlare och restauranger och tjäna cashback.

Dosh stöder erbjudanden för platser som JCPenney, Denny's, Forever 21, Sephora och mer. För att se hela listan med återförsäljare måste du ladda ner appen. Du blir förvånad över de möjligheter det erbjuder - du kan till och med få tillbaka pengar genom att boka ett hotell!

Appen ger dig chansen att tjäna upp till 10 procent cashback för utgifter hos återförsäljare, medan du kan tjäna upp till 40 procent cashback genom att göra en hotellbokning. Alla dessa kontanter kommer att visas i din Dosh-plånbok, som du kan lösa in när som helst.

Ladda ner : Dosh för Android | iOS (gratis)

6. Shopkick

Shopkick skickar inte kalla hårda kontanter tillbaka till din plånbok, men det ger dig gott om presentkort i utbyte mot shopping i butik och online. Hittills har appen belönat sina användare med totalt 78 miljoner dollar i form av presentkort.

Med Shopkick tjänar du inte poäng; du tjänar "spark." Allt du behöver göra är att ladda ner appen och du får omedelbart ett presentkort på $ 5. Därifrån kan du börja få fler spark genom att öppna appen i butiker, skanna streckkoderna för artiklarna på appen, köpa dessa artiklar och skanna ditt kvitto.

Shopkick kommer också att erbjuda dig dagliga shoppingutmaningar som skickar dig på en jakt efter sparkar. Du kan lösa in dina spark i flera populära butiker och restauranger. Om du använder presentkorten du tjänar från den här appen kommer du att spara pengar och shoppa smartare på Amazon, Target, Walmart och mer.

Ladda ner : Shopkick för Android | iOS (gratis)

Tjäna pengar medan du handlar

Innan du går på din nästa shoppingtur, se till att ladda ner några av dessa cashback-appar. Om du fördubblar dem skadar det definitivt inte, eftersom det hjälper dig att maximera dina cashback-belöningar.

Tänk på att en cashback-app inte är det enda enkla sättet att tjäna pengar. Du kan också få mer pengar genom att fylla i enkäter online. Kolla in några legitima undersökningswebbplatser 10 Legit Survey-webbplatser där du kan tjäna extra pengar 10 Legit Survey-webbplatser där du kan tjäna extra pengar Du kan tjäna extra pengar genom att delta i undersökningar online. Här är flera legitima undersökningswebbplatser som faktiskt betalar ut. Läs mer som kommer att betala dig för din åsikt.

Utforska mer om: Android-appar, iOS-appar, tjäna pengar online, pengar, online-shopping.