Google är massivt.  Här är några användbara Googles verktyg och appar som du kan ha förbisett och bör prova.

8 användbara Googles verktyg och appar som du kan ha förbisett

Annons Googles ekosystem av tjänster har exponentiellt ballongerats under åren. Oavsett om det är smarta hemmamarknaden, mobil, underhållning eller webben har Google lyckats uppnå en dominerande position inom ett brett spektrum av sektorer. Eftersom det är ett så stort konglomerat har Google också ett antal mindre kända produkter bortsett från sjökort. Här är nå

Annons

Googles ekosystem av tjänster har exponentiellt ballongerats under åren. Oavsett om det är smarta hemmamarknaden, mobil, underhållning eller webben har Google lyckats uppnå en dominerande position inom ett brett spektrum av sektorer.

Eftersom det är ett så stort konglomerat har Google också ett antal mindre kända produkter bortsett från sjökort. Här är några användbara Googles verktyg och appar som du kan ha förbisett och bör prova.

1. Google Shopping

Google Shopping-hemsida

Google Shopping är en aggregeringsplattform som låter dig bläddra i listor från ett gäng e-handelstjänster. Webbplatsen fungerar som en förlängning till widgets som Google visar när du letar upp en viss produkt på dess sökmotor.

I Google Shopping kan du söka efter artiklar och kontrollera tillgängligheten samt prissätta var de än är till salu. Dessutom kan dedikerade sidor för produkter nås direkt på Google Shopping och du kan till och med läsa deras recensioner och beskrivningar.

Google Shopping tar också ledtrådar från de uppgifter som Google har om dig, till exempel dina surfvanor och föreslår produkter du kanske är intresserad av. Det är kompatibelt med flera kategorier inklusive elektronik, hudvård, böcker och mer.

2. Google Jamboard

Google Jamboard kommer från företagets hårdvarudivision och är en digital whiteboard för företag. Jamboard är i huvudsak en 55-tums, 4K pekskärm där lag kan klottera och diskutera.

Eftersom styrelsen kan ansluta till internet, laddas alla dina sessioner automatiskt och eliminerar behovet av att manuellt ta bilder.

Dessutom finns det en serie samarbetsverktyg som gör att du också kan arbeta tillsammans med fjärranslutna anställda. Jamboard kan upptäcka upp till 16 pekpunkter på en gång så att flera användare kan skissa och brainstorma.

3. Google Sites

Google Sites-demo

Google Sites är ett designverktyg för att snabbt utveckla mockups för nya webbplatser. Den har en enkel layout där du kan dra och släppa element och redigera dem hur du vill utan att gå igenom några inlärningskurvor.

Google Sites erbjuder också ett par teman som du kan tillämpa. Dessutom kan du skapa och länka sidor för att producera hela webbplatsen.

Dessutom integreras webbplatser väl med Googles andra produkter, t.ex. ark, dokument som låter dig importera dokument eller diagram. Du kan dela dina webbplatser med andra användare och samarbeta med dem i realtid.

När du är klar med designen kan du förhandsgranska webbplatsen och publicera den på en anpassad URL om du direkt vill dela den med någon annan.

Vill du förstå omfattningen av Google Sites kapacitet? Lär dig hur du skapar din egen webbplats med hjälp av Google-webbplatser. Gör din egen gratis multifunktionswebbplats med Google-webbplatser. Gör din egen gratis multifunktionswebbplats med Google-webbplatser. några enkla steg. Läs mer .

4. Google Expeditions

Google Expeditions är främst byggt för klassrum och kommer med guidade virtual reality-turer för studenter. Apparna är värd för ett stort bibliotek med resor från yttre rymden till historiska landmärken.

Med Google Expeditions kan du utforska viktiga sevärdheter i 360 grader medan en berättare redogör för berättelserna bakom dem. Google säger att det finns över 200 lektioner och alla kan strömmas gratis. Dessutom har Google gradvis fått Augmented Reality-upplevelser till appen nyligen.

Om du inte har ett VR-headset kan Google Expeditions också visas i 2D. Det kan installeras på både iOS och Android.

5. Googles betrodda kontakter

Pålitliga kontakter användbara Google-appar

Googles betrodda kontakter är en säkerhetsapp där du kan hålla koll på dina nära och kära. Du kan dela din plats med dina betrodda kontakter i realtid och begära deras.

Användare har möjlighet att tillfälligt eller permanent ge tillgång till sin plats och återkalla när de vill. På appen kan människor också posta uppdateringar medan de är i transit för att informera andra om deras status.

Dessutom finns det en nödfunktion som automatiskt delar din plats med dina betrodda kontakter om du inte svarar på en begäran under en viss tidsperiod.

6. Google-domäner

Googles domänsökning

Google Domains är ett annat praktiskt verktyg av företaget som, som namnet antyder, låter dig hantera och köpa domäner. På Google-domäner kan du köpa nya adresser eller överföra dina befintliga om du tycker att gränssnittet är mer tilltalande.

Dessutom erbjuder det en serie andra verktyg för uppgifter du behöver utföra efter att du har fått en ny domän. Det inkluderar appar för att skapa webbplatser från Googles partners som Squarespace, Wix, WordPress och tjänster för att skapa ett anpassat e-postkonto.

Google kastar också in några gratis tillägg som ett sekretessfilter, anpassningsbara underdomäner, vidarebefordran av e-post och mer. Det stöder alla tillägg också, oavsett om du vill .biz eller .dev.

7. Google Tilt Brush

Tilt Brush är en fullfjädra målningsapp för avancerade Virtual Reality-headset som HTC Vive och Windows Mixed Reality-enheter. Google Tilt Brush innehåller alla verktyg du behöver för att rita ett mästerverk ur tunn luft. Det förvandlar ditt rum till en duk och allt du behöver göra för att klottera är att vinka handen.

Det finns en mängd penselalternativ, färgpaletter och nyanser. Google Tilt Brush kan även ansluta till Poly så att du kan ladda upp dina konstverk på webben.

Google erbjuder också en handfull handledningsvideor om du vill komma igång och förstå hur du använder det.

8. Google One

Google uppdaterade sina molnlagringsabonnemang för en stund tillbaka. Det heter nu Google One och innehåller mycket mer än bara ytterligare molnutrymme.

Förutom extra lagring ger Google One dig tillgång till Googles support dygnet runt, alternativet att dela din plan med upp till fem andra familjemedlemmar, rabatter på Google Store, Google Play-krediter och mer.

Det är inte tillgängligt globalt men det kan köpas i massor av regioner som Förenta staterna. Google One börjar på $ 1, 99 / månad för 100 GB och går upp till $ 9, 99 / månad. Den extra lagringen tillämpas på de flesta av Googles produkter som Drive, Gmail och Photos.

Fler Google-appar som du kanske aldrig har hört talas om

Google har utökat sitt räckvidd till ett brett spektrum av internetfält. För det mesta går användarna dock inte förbi sina ledande tjänster som Google Maps och Google Search.

Nämnda appar är bara några av Googles mindre kända produkter. Det finns ett gäng andra Google-appar som du kanske aldrig har hört talas om 10 fantastiska Android-appar från Google som du aldrig har hört talas om av 10 fantastiska Android-appar från Google som du aldrig har hört talas om från Google gör många Android-appar, och du känner förmodligen inte dem alla - men du måste veta om dessa. Läs mer .

Utforska mer om: Google, Google Apps, Google-domäner, Google Shopping, Google-webbplatser.