Pumas första smartur i samarbete med Fossil är en fitnessentusiastdröm.  Enheten är prisvärd, bekväm och funktionspakad.

Puma Smartwatch: Bästa bärbarhet för OS med bästa kläder

Annons Smartwatch-tillverkaren Fossil avslöjade sitt första samarbete med det berömda sportmärket Puma. Som du kan förvänta dig riktar sig Puma smartwatches till fitnessentusiaster, men det betyder inte att de skimpar på smarta funktioner också. Liksom Michael Kors Access MKGO (en av de nya Michael Kors Access smartwatches Michael Kors Access Smartwatches: The Best Wear OS-enheter på IFA 2019 Michael Kors Access Smartwatches: The Best Wear OS-enheter på IFA 2019 Michael Kors är tillbaka med sina senaste Access smartwatches Oavsett om du är ute efter mode eller fitness, finns det ett smartur här

Annons

Smartwatch-tillverkaren Fossil avslöjade sitt första samarbete med det berömda sportmärket Puma. Som du kan förvänta dig riktar sig Puma smartwatches till fitnessentusiaster, men det betyder inte att de skimpar på smarta funktioner också.

Puma Smartwatches visas på IFA 2019

Liksom Michael Kors Access MKGO (en av de nya Michael Kors Access smartwatches Michael Kors Access Smartwatches: The Best Wear OS-enheter på IFA 2019 Michael Kors Access Smartwatches: The Best Wear OS-enheter på IFA 2019 Michael Kors är tillbaka med sina senaste Access smartwatches Oavsett om du är ute efter mode eller fitness, finns det ett smartur här för dig. Läs mer), Puma-enheterna har inte den senaste Fossil Gen 5-hårdvaran, men de har designats med ett första fitness-fokus.

Qualcomms Snapdragon Wear 3100-plattform driver klockorna och driver också Googles operativsystem för Wear OS smartwatch. Det finns en tätt integration med Google Fit, så att spåra dina träningspass är en vind, och data kommer att synkroniseras till din telefon och molnet. Detta innebär att din träningsdata är tillgänglig var du än behöver.

Puma Smartwatch tar hand på IFA 2019

Puma-klockorna har en batteritid på ungefär en dag, så kan laddas när du kommer hem på kvällen. Med snabb laddning kan du toppa klockan upp till 80 procent laddning på bara 50 minuter. Liksom andra Fossil smartwatches finns det ett batterisparläge som förlänger enhetens livslängd med upp till två dagar.

Klockan väger bara 28 g och är vattentät upp till 3 ATM. Vid sidan av pulsmätaren finns det NFC-stöd för Google Pay och till och med en inbyggd GPS-sensor för platsspårning.

Puma Smartwatch fitnessrem

Silikonarmbandet har spår på undersidan som är utformade för att få svett bort från handleden för en mer bekväm upplevelse. Det finns också tre färgval; svart, grönt och vitt. Puma smartwatch kommer att finnas tillgängligt från november för 275 $.

Utforska mer om: IFA, Smartwatch.