Filmer och TV-program är roligare när du tittar på dem tillsammans med vänner.  Här är några sätt att titta på Netflix med vänner långt borta.

7 sätt att titta på Netflix tillsammans med vänner långt borta

Annons Filmer och TV-program är roligare när du tittar på dem tillsammans med vänner. Och med tillväxten av online-streaming är det nu möjligt att dela tittarupplevelsen med andra människor, även om de är på andra sidan världen. I den här artikeln utforskar vi några av de bästa sätten att titta på Netflix med vänner långt borta. 1. Netflix Party

Annons

Filmer och TV-program är roligare när du tittar på dem tillsammans med vänner. Och med tillväxten av online-streaming är det nu möjligt att dela tittarupplevelsen med andra människor, även om de är på andra sidan världen.

I den här artikeln utforskar vi några av de bästa sätten att titta på Netflix med vänner långt borta.

1. Netflix Party

netflix party app

Netflix Party är ett Google Chrome-tillägg som låter dig och dina vänner på distans titta på Netflix tillsammans.

Tillägget synkroniserar uppspelningen mellan alla som tittar på, lägger till ett chattfönster och gör att alla som tittar kan spela och pausa videon. När någon trycker på pausknappen stannar uppspelningen på allas skärm.

Det är enkelt att skapa en session. Börja bara spela en video på Netflix, slå paus och tryck sedan på tilläggets webbläsarknapp i det övre högra hörnet av fönstret.

Det finns ett par nackdelar. För det första kan användarnamn för chatt inte anpassas. För det andra kommer sessionen att avslutas efter avslutad film eller avsnitt; Om du vill titta på en andra video måste du göra en ny session och lägga till alla igen.

Netflix Party är gratis att ladda ner och använda.

2. Watch2Gether

watch2gether netflix app

Om du tittar på många YouTube-videor med vänner kommer du förmodligen att känna till Watch2Gether. Appen har en egen spelare som låter dig få tillgång till innehåll från YouTube, Vimeo, Twitch och SoundCloud.

Netflix är inte kompatibel med Watch2Gether-spelaren, men företaget har kommit med en lösning.

Beta W2gSync-funktionen låter dig klistra in en Netflix-URL direkt i ett speciellt fönster i ditt privata rum. När du startar videon kan alla andra se den. Men bara den som skapade rummet och lagt till URL: n kan kontrollera det.

För att W2gSync ska fungera måste du ladda ner det officiella webbläsarförlängningen Watch2Gether. Det är tillgängligt på Chrome och Firefox gratis.

3. Kanin

Kanin är ett annat bra sätt att titta på videor med vänner. Det stöder alla stora online-streamingtjänster, inklusive Netflix. Det är också webbläsare agnostiskt; de människor som tittar på Netflix med dig behöver inte ladda ner Chrome eller Firefox.

Obs! Vissa människor motsätter sig vanliga webbläsare av integritetsskäl eftersom webbläsare samlar in mycket information 10 Typer av data Din webbläsare samlar in om dig just nu 10 typer av data som din webbläsare samlar in om dig just nu Nyhetsflash! Din webbläsare läcker personlig information. Så här tar du reda på vilka webbplatser lär dig om dig vid varje besök. Läs mer om dig. Sådana människor väljer ofta att använda en privat webbläsare istället. 4 Gratis Anonyma webbläsare som är helt privata. 4 Gratis Anonyma webbläsare som är helt privata Anonyma webbläsare på webben är ett sätt att skydda din integritet online. Här är de bästa anonyma webbläsarna att använda. Läs mer .

En person styr strömmen via en proxy på kaninens onlineportal. Alla som är i samma rum som streamen kan titta på showen.

Användare som inte är USA kanske stöter på problem med geo-blockerat innehåll. För att mildra problemet har Rabbit släppt en dedikerad Chrome-förlängning. Det låter dig öppna en specifik webbläsarflik direkt med någon annan, och därmed kringgå de geografiska begränsningarna.

Den huvudsakliga kanin-appen och Chrome-tillägget är båda gratis att använda.

4. Blick

Naturligtvis behöver du inte riktigt videosynkroniseringsfunktioner för att se Netflix-videor tillsammans.

Om det bara finns en liten grupp av er, och ni alla har ett eget Netflix-konto (eller till och med delat flerskärmskonto), är det tillräckligt enkelt att samordna er till alla tryck på Play samtidigt.

I detta fall är allt du behöver text- och / eller videochatt.

En tjänst för att kolla in den. Den främsta funktionen är att låta dig titta på YouTube-videor med vänner, men du kan använda dess text- och videochattfunktioner som backend för ett Netflix-parti.

Intressant kan du också använda Gaze för att synkronisera lokalt sparade videor med vänner. Se bara till att alla har sin egen lokala kopia (delad via Google Drive eller Dropbox) innan du börjar.

5. Google Hangouts

hangouts netflix-app

Om du vill ha en tjänst som de flesta redan har tillgång till kan du kolla in Google Hangouts. Google har en förvirrande mängd chattappar, men Hangouts är fortfarande det mest installerade och mest förstås.

Du kan använda Hangouts för textchatt, videochatt och telefonsamtal. Använd bara dina Google-kontouppgifter för att logga in.

6. Kik

I flera år har Kik varit en av de bästa chatttjänsterna online, och det är ett bra verktyg att använda när du tittar på Netflix-filmer eller -program med en vän som inte sitter på samma soffa som du.

Kik har alla funktioner du kan förvänta dig av en chatttjänst i toppnivå, till exempel ett brett utbud av emojis, möjligheten att enkelt dela foton och ett bibliotek med GIF-filer.

GIF är ett bra sätt att uttrycka dina känslor när ett stort ögonblick händer i filmen eller showen du tittar på. Om du vill förstå mer om detta internetfenomen, läs GIF: s korta historia.

Obs: Kik passar kanske inte för barn Saker du önskar att du visste innan dina barn började använda Kik saker du önskar att du visste innan dina barn började använda Kik Varje vecka finns det nya och mer intressanta sätt att kommunicera med varandra uppkopplad. Kik är en av de senaste textapps som tonåringar använder - och det är vad föräldrar behöver veta! Läs mer som vill titta på Netflix tillsammans.

7. Telegram eller WhatsApp

Vi avslutar med att nämna två av de vanligaste mobilapparna för livechatt och samtal - Telegram och WhatsApp.

WhatsApp har en större användarbas (1, 5 miljarder) än Telegram (250 miljoner), men vi föredrar Telegrams imponerande lista över funktioner 10 användbara Telegram-funktioner du bör använda 10 användbara Telegram-funktioner du bör använda Du har gjort övergången till Telegram, men använder du det till fullo? I den här artikeln identifierar vi flera användbara Telegram-funktioner du kan ha förbisett. Läs mer, särskilt med tanke på att titta på Netflix med vänner.

Det stöder större grupper som WhatsApp (100 000 jämfört med 256), låter dig titta på YouTube tillsammans medan du chattar, och du kan dela stora videofiler 5 snabba och gratis webbappar för att överföra stora filer lokalt eller online 5 snabba och gratis webbappar att överföra stora Filer lokalt eller online Det finns flera sätt att överföra stora filer mellan datorer, men dessa webbappar är gratis och effektiva. Du behöver förmodligen inte annat. Läs mer för lokal visning.

WhatsApp är det enklare alternativet. Nästan alla du känner kommer att ha appen, vilket innebär att den är lättillgänglig för personer som bara vill skicka det udda meddelandet medan du tittar.

Stöder Netflix något av dessa?

Tyvärr stöds ingen av de tjänster vi har diskuterat officiellt av Netflix. Vilket innebär att de kan sluta fungera utan varning.

Man undrar varför Netflix inte redan har införlivat ett eget sätt att titta på innehåll synkroniserat med andra användare. Med tanke på populariteten att titta på med vänner långt borta, och det faktum att Netflix nu finns tillgänglig över hela världen, skulle det säkert bli en omedelbar hit. Om du letar efter ett bra ställe att börja, varför inte sjunga tillsammans med dina vänner till dessa musikaler tillgängliga på Netflix eller titta på dessa Netflix-show med nya säsonger De 7 bästa Netflix-showen med nya årstider 2019 De 7 bästa Netflix Föreställningar med nya säsonger 2019 Några av de bästa Netflix-programmen har nya säsonger som tappar 2019. Nu är det perfekta tiden att komma ikapp. Läs mer .

Tyvärr, för tillfället måste vi nöja oss med några andra coola Netflix-tips och -tricks 7 Must-Use Netflix-tips och tweaks för Windows-användare 7 Must-Use Netflix-tips och tweaks för Windows-användare Du kan ladda ner filmer och TV-program från Netflix med Windows 10-appen. Men du kan göra så mycket mer med Netflix på Windows, som att lägga till undertexter, använda röstkommandon och mer. Läs mer . Det finns mycket du kanske inte vet om, även om du är en rutinanvändare.

Om du går från filmer och TV till böcker kanske du också är intresserad av de bästa sociala läsapparna.

Utforska mer om: Google Chrome, Netflix, Fjärråtkomst, TV.