Här är de bästa gratis TV-apparna för streaming och de bästa betalade TV-apparna för alla dina underhållningsbehov.

De bästa strömmande TV-tjänsterna (gratis och betald)

Annons Streaming-TV-tjänster kan i stort sett delas upp i två kategorier: gratis och betalt. Alla gillar gratis saker, men betalda alternativ erbjuder uppenbarligen mer (och nyare) innehåll. I den här artikeln listar vi de bästa gratis TV-apparna för streaming och de bästa betalade TV-apparna. De bä

Annons

Streaming-TV-tjänster kan i stort sett delas upp i två kategorier: gratis och betalt. Alla gillar gratis saker, men betalda alternativ erbjuder uppenbarligen mer (och nyare) innehåll. I den här artikeln listar vi de bästa gratis TV-apparna för streaming och de bästa betalade TV-apparna.

De bästa gratis TV-tjänsterna

Låt oss börja med de bästa gratis streaming-tv-tjänsterna 10 gratis internet-tv-kanaler du kan titta på online 10 gratis internet-tv-kanaler du kan titta på online Här är de bästa internet-tv-kanalerna att titta på online, som alla är både gratis och lagliga. Läs mer .

Spraka

spricka kanaler

Crackle, som ägs och drivs av Sony, har varit en häftklammerapp för sladdklippare sedan lanseringen redan 2007. Företaget har innehållssamarbete med flera ledande film- och TV-studior, inklusive 1900-talets Fox, Universal Studios, Disney, MGM och Warner Bros.

Och eftersom det ägs av Sony får du fri tillgång till en massiv bakkatalog med företagets hitshows som Seinfeld, The Shield, Damages och Rescue Me. På senare år har Crackle också börjat investera i originalshower. Några av de mest kritikerrosade är The Oath, Sports Jeopardy och Start-Up.

Crackle finns i 21 länder, som alla finns i Amerika. Det har inte varit tillgängligt i Storbritannien sedan 2014, men du kan alltid använda en VPN som ExpressVPN eller CyberGhost för att kringgå geo-blockeringen.

Om du vill lära dig mer, kolla in vår artikel med de bästa gratis TV-programmen att titta på Crackle De bästa gratis TV-programmen att titta på Crackle De bästa gratis TV-programmen att titta på Crackle Crackle är en gratis streamingtjänst full med TV visar att titta på. Här är flera gratis TV-program som är värda att titta på Crackle. Läs mer .

Tubi TV

tubi-serien

Tubi TV är ett gratis alternativ till Netflix. Det har ett bibliotek med mer än 12 000 TV-program och filmer du kan gräva i. Företaget har partnerskap på plats med Metro-Goldwyn-Mayer, Paramount Pictures, Lionsgate, Warner Bros., och sedan slutet av 2018, NBCUniversal.

Trots partnerskapen känner vi inte att kvaliteten på innehållet är lika hög som den som finns på Crackle. Ja, det finns några ädelstenar, men det finns ett stort antal sub-par-show som du aldrig realistiskt vill titta på.

Tyvärr har appen också en ännu mindre lista med länder som stöds än Crackle; det är endast tillgängligt i USA och Kanada. Återigen kommer en bra VPN att låta dig komma runt geo-blocken.

Tubi TV-strömningstjänsten stöds av annonser.

Pluto TV

I stället för att erbjuda video på begäran är Pluto TV en live-TV-streamingtjänst. Återigen är det gratis att använda. Trots att tjänsten har funnits sedan 2013, får den för närvarande betydande investeringar tack vare ett utköp i januari 2019 av Viacom för 380 miljoner dollar.

Några av de kanaler du kan förvänta dig att hitta inkluderar NBC News, CNN, Bloomberg, FOX Sports, Eleven Sports och en anpassad version av MTV.

Det finns också 24/7 kanaler som ägnas åt serier som Doctor Who, Dog the Bounty Hunter, Ramsays Kitchen Nightmares och många fler. Du hittar till och med innehåll från Paramount, Comedy Central och Nickelodeon på Plutos egna interna streaming-TV-kanaler. För sportfans finns det en dedikerad MLS-kanal.

Roku-kanalen

Roku-kanalerna visar

Roku Channel är en on-demand TV-streamingapp. Sedan lanseringen i oktober 2017 har den snabbt stigit till att bli en av de bästa tillgängliga gratis TV-streamingtjänsterna.

Den har TV-serier och filmer från Lionsgate, MGM, Paramount, Sony Pictures Entertainment och Warner Bros. Det finns också innehåll från strömmande TV-leverantörer som redan har appar i Roku Channel Store (som American Classics, FilmRise, OVGuide och Popcornflix ).

Tyvärr är The Roku Channel bara tillgänglig för människor i USA. Tjänsten stöds av annonser.

De bästa betalade TV-tjänsterna

Medan dessa gratisalternativ är bra, finns det också strömmande TV-tjänster tillgängliga för dem som är villiga att betala för ett abonnemang.

Netflix

netflix pris

Trots den ökande konkurrensen är Netflix fortfarande guldstandarden för betalade streaming-tv-tjänster. Den investerar miljarder dollar i att producera sitt eget ursprungliga innehåll samtidigt som det erbjuder hundratals av dina favorit-TV-program och filmer från andra skapare och studior.

Idag har företaget expanderat till att vara tillgängligt i mer än 190 olika länder. Det enda stora undantaget är Kina, även om det också inte är tillgängligt i områden där amerikanska företag är förbjudna att verka (som Syrien och Nordkorea).

Det tillgängliga innehållet skiljer sig åt mellan platser, men Netflix originalprogram och filmer finns överallt.

I USA kostar en grundläggande plan (en skärm och ingen HD) $ 8, 99 / månad, en standardplan (två skärmar) kostar $ 12, 99 / månad, och en Premium-plan (fyra skärmar och 4K) kostar $ 15, 99 / månad.

Hulu

hulu innehåll

Hulu erbjuder två TV-strömningspaket - en on-demand-videotjänst för $ 5, 99 / månad och en live-TV-tjänst från $ 44, 99 / månad.

Disney äger företaget, så det finns massor av Disneys shower och filmer tillgängliga i on-demand-katalogen. Men du kommer också att upptäcka många Hulu-originaler och massor av icke-Disney-innehåll också.

Hulu + Live TV kommer med mer än 65 kanaler som standard. Du får tillgång till stora nätverk som NBC och CBS, sportinnehåll från ESPN och FOX och andra mainstream-kanaler som CNN, National Geographic, History Channel och Cartoon Network. Du kan köpa tillägg för mer sport och främmande språkinnehåll.

Hulu finns endast i USA.

Amazon Prime Video

amazon prime video registrering

Amazon Prime Video är Netflix största rival. Liksom Netflix investerar Amazon kraftigt i sitt eget ursprungliga innehåll och samtidigt tillhandahåller ett stort bibliotek med innehåll från andra nätverk och studior. Mycket av strömningstjänstens ursprungliga innehåll har uppfyllts med kritisk applaus.

Appen har en liknande stor räckvidd över hela världen som Netflix; de enda länder där det inte är tillgängliga är de vanliga misstänkta som Kuba, Kina och Iran.

För att kunna använda Amazon Prime Video måste du vara Amazon Prime-medlem; det finns inget sätt att öppna ett fristående konto. Fördelarna och kostnaderna för Amazon Prime varierar från land till land. I USA kostar ett Prime-abonnemang $ 12, 99 / månad.

HBO nu

HBO Now är en USA-baserad streaming-tv-tjänst som endast finns inom amerikanska gränser. Tjänsten gick live 2015.

Som namnet antyder är tjänsten HBO-centrerad. Visst får du tillgång till mycket av företagets enorma katalog med innehåll, men du kommer inte att kunna se några TV-program eller filmer som inte är HBO. Det finns också några anmärkningsvärda föreställningar som saknas i biblioteket, även om HBO har rättigheterna. Dessa inkluderar Tenacious D, Da Ali G Show och The Ricky Gervais Show.

Endast ett paket är tillgängligt. Det kostar $ 14, 99 / månad. För det kan upp till tre användare strömma samtidigt.

Läs mer om att titta på TV på nätet

De appar vi har diskuterat ovan är de bästa TV-streamingtjänsterna som finns idag.

Om du fortfarande inte är nöjd och vill lära dig om ännu fler alternativ, se till att du också kolla in våra artiklar med de bästa live-tv-strömningstjänsterna. De bästa live-tv-strömningstjänsterna för sladdskärare. Det finns många live-streaming-tjänster att välja mellan. Här är de bästa live-tv-strömningstjänsterna för sladdar. Läs mer och de bästa webbplatserna för att titta på TV på din dator De 15 bästa webbplatserna för att titta på TV på din dator över Internet De 15 bästa webbplatserna för att titta på TV på din dator via Internet Tack vare strömmningen finns det nu fler sätt att titta på TV uppkopplad. Här är de bästa platserna att titta på TV på din dator. Läs mer . Eller kanske du letar efter en TV- och filmströmningstjänst som Vudu Vad är Vudu och hur fungerar det? Vad är Vudu och hur fungerar det? Vudu är en streamingtjänst. Vi visar hur Vudu fungerar, hur du kan använda det för att titta på TV och varför du borde göra det. Läs mer .

Utforska mer om: Amazon Prime, Freebies, HBO Now, Hulu, Media Streaming, Netflix.