Lär dig hur du återställer raderade bilder från Whatsapp på snabbast möjliga sätt.  vår artikel täcker allt du behöver.

Så här återställer du raderade bilder från Whatsapp

Annons Vill du veta hur du återställer raderade bilder från Whatsapp? Den här artikeln täcker de enklaste och snabbaste sätten att få tillbaka dina bilder. Har någon annan media? Återställa en förlorad bild kan vara ännu enklare än du tror. Du bör först kontrollera om personen (eller personerna) du pratade med har en kopia av meddelandet med det förlorade mediet bifogat. Om du laddade

Annons

Vill du veta hur du återställer raderade bilder från Whatsapp? Den här artikeln täcker de enklaste och snabbaste sätten att få tillbaka dina bilder.

Har någon annan media?

detta visar att du tar bort ett meddelande i appen WhatsApp foton

Återställa en förlorad bild kan vara ännu enklare än du tror. Du bör först kontrollera om personen (eller personerna) du pratade med har en kopia av meddelandet med det förlorade mediet bifogat. Om du laddade upp en bild och sedan raderade den för dig själv, kan någon annan i gruppchatten eller din chattpartner fortfarande ha den.

Fråga personen om han kan vidarebefordra dig bilden, eller till och med spara den på sin telefon och dela den på ett Imgur-alternativ. 6 Imgur-alternativ för att ladda upp och dela bilder. 6 Imgur-alternativ för att ladda upp och dela bilder. fortfarande en livskraftig och användbar tjänst för många online. Praktiskt taget alla IM- och SMS-klienter stöder sändning av bilder. E-post gör uppenbarligen också. Läs mer . Bara för att du tappade “Radera för mig” betyder inte att det är borta för alla.

Återställning från en WhatsApp-säkerhetskopia

detta visar chattens backupfunktion och chattåterställningsfunktionen i Whatsapp

Om någon inte kan skicka en kopia av din förlorade bild är det enklaste sättet att återställa förlorade meddelanden genom en säkerhetskopia. Både Android- och iOS-versionerna av WhatsApp stöder säkerhetskopior (till Google Drive respektive iCloud). Om det inte har gått länge sedan du tappat meddelandet (erna) är det bästa sättet att återställa din senaste säkerhetskopia.

Naturligtvis kräver detta att du har aktiverat säkerhetskopieringsfunktionen Hur du säkerhetskopierar din Android-enhet korrekt Hur du säkerhetskopierar din Android-enhet korrekt Så här säkerhetskopierar du din Android-enhet genom att skydda dina foton, SMS, kontakter och allt annat. Läs mer innan du tar bort bilden.

Navigera först till Inställningar> Chattar> Chat-säkerhetskopiering . Du ser information inklusive när den senaste säkerhetskopian kördes och hur ofta du är säker på att säkerhetskopiera dina data. Om du raderade bilderna sedan den senaste säkerhetskopian kan du avinstallera och installera om WhatsApp för att återställa meddelandena.

Avinstallera bara appen från din enhet och installera sedan en ny kopia från App Store eller Google Play. Du måste bekräfta ditt telefonnummer igen, då ser du en fråga om att återställa dina data från en säkerhetskopia om det finns ett. Acceptera detta och WhatsApp kommer att återställa alla dina meddelanden precis som de var vid tidpunkten för säkerhetskopiering.

Observera att detta kan leda till att du tappar meddelanden som utbyts sedan din senaste säkerhetskopia.

Kontrollera telefonens WhatsApp-mapp (Android)

Detta visar hur du återställer Whatsapp-chattar med en filhanterare

Detta steg fungerar inte för iPhone-användare eftersom de, till skillnad från Android-användare, inte har ett sätt att bläddra igenom enhetens hela filsystem (även med appen Files).

Som standard sparar WhatsApp alla bilder som du skickar och tar emot i en mapp. Du kan radera en bild från chatten och fortfarande ha den på din telefon i den här mappen. Ladda ner en gratis filutforskarapp för din telefon och borr ner till följande mapp:

Internt minne> WhatsApp> Media> WhatsApp-bilder

Här ser du alla bilder du har fått i WhatsApp. Det finns en skickad mapp i den här som innehåller bilder du har skickat ut. Bläddra igenom och se om dina saknade WhatsApp-filer Hur du hämtar borttagna eller saknade WhatsApp-meddelanden Hur du hämtar borttagna eller saknade WhatsApp-meddelanden Vi täcker hur du kan hämta borttagna och arkiverade WhatsApp-meddelanden på ett så effektivt och snabbt sätt som möjligt. Läs mer finns inne.

Använda dedikerade återställningsprogram

Detta visar easus mobisaver android data backup-app för säkerhetskopiering eller återställning av filer

När du söker hjälp med att återställa WhatsApp-bilder kommer du sannolikt att stöta på dussintals program som lovar en lösning. Medan de låter bra är verkligheten dyster.

Precis som att återställa raderade textmeddelanden Hur man återställer raderade textmeddelanden på Android Hur man återställer raderade textmeddelanden på Android Att återställa textmeddelanden på Android är svårt. Här är begränsningarna, dina alternativ och hur du säkerhetskopierar för framtiden. Läs mer, de allra flesta av dessa "återhämtnings" -appar kommer inte att hjälpa dig. Återställa WhatsApp-bilder är lite annorlunda än att återställa textmeddelanden, men programvaran har fortfarande samma stora problem: de kräver root-åtkomst (på Android), fungerar inte utan att betala, eller båda.

Dessa återställningsprogram är alla liknande. De hävdar att de kan återställa dina meddelanden genom att installera programvara på skrivbordet och ansluta din telefon. När du har kört programmet får du antingen inget resultat, ser att appen kräver root-åtkomst eller måste betala för att faktiskt utföra återställningen. Dessa inkluderar dr.fone, Johosoft, iMyFone och liknande verktyg.

Och de är inte billiga heller. En licens kostar allt från $ 20-50, och även om du bestämmer dig för att betala, finns det inget att veta om programvaran faktiskt kommer att återkräva något.

Återställningsscenariot

Tyvärr är det enda riktiga sättet att återställa raderade media från WhatsApp från att ha en ordentlig säkerhetskopia i förväg. WhatsApp behåller inte din chatthistorik på sina servrar, så du kan inte kontakta företaget för att återställa meddelanden eller filer.

Om du undrade kan du inte heller använda filåterställningsprogram som Recuva. Dessa appar kan inte skanna moderna smartphones för att återställa filer, eftersom dagens telefoner inte använder USB-masslagringsprotokollet.

När du har tagit bort ett meddelande är det enda sättet du kan återställa det genom säkerhetskopian som finns på din telefon. Om du har en säkerhetskopia är det bästa sättet att återställa det med ominstallationsmetoden som beskrivs ovan. Utan en säkerhetskopia kan du inte återställa dessa meddelanden, och återställningsappar kan inte få dem att visas från ingenstans. Det är därför det är så viktigt att säkerhetskopiera allt i förväg för att förhindra en sådan förlust av data.

Om du väljer att prova ett av återställningsprogrammen (som vi inte rekommenderar), se till att du agerar snabbt. När du tar bort en fil från din telefon raderas den inte direkt. Istället markerar operativsystemet det som säkert för borttagning. När ny data kommer in ersätter den datan som taggats för radering.

Nu när du vet om säkerhetskopiering och återställning, se till att du förstår om dina foton är säkra på WhatsApp. Och för mer väsentliga tips och tricks för WhatsApp 9 Essential WhatsApp Tips och tricks som du borde veta 9 Väsentliga WhatsApp-tips och tricks som du borde veta Här är några viktiga WhatsApp-tips och tricks som du kanske inte vet finns. Men när du gör det kommer du troligt att använda dem. Läs mer, kolla in den här hjälpsamma delen:

Utforska mer om: Data Backup, Data Recovery, WhatsApp.