Behöver du lite hjälp med livets sysslor och uppgifter?  Här är några av de bästa användarwebbplatserna som alla behöver bokmärke idag.

De 12 bästa webbplatserna som alla ska bokmärka

Annons Vet du hur du byter olja på din bil? Vad sägs om hur man stickar en halsduk? Eller hur man gör kompost? Om du behöver lite hjälp med livets små sysslor är internet fullt av vägledning. Men vilka webbplatser ska du gå till när du behöver råd? Här är 12 användarwebbplatser som alla behöver spara i sina bokmärken. 1. wikiHow wiki

Annons

Vet du hur du byter olja på din bil? Vad sägs om hur man stickar en halsduk? Eller hur man gör kompost?

Om du behöver lite hjälp med livets små sysslor är internet fullt av vägledning. Men vilka webbplatser ska du gå till när du behöver råd? Här är 12 användarwebbplatser som alla behöver spara i sina bokmärken.

1. wikiHow

wikihow hemsida

wikiHow är en samarbetssida som gör att alla kan skicka in en artikel om ett ämne de väljer. Och eftersom det är en wiki kan andra författare uppdatera och ändra delar för att göra dem mer exakta och / eller fullständiga. Enligt webbplatsens egen litteratur redigeras den genomsnittliga artikeln av 23 personer och granskas av 16 personer.

Listan med kategorier är massiv. Det finns konst och underhållning, filosofi och religion, sport och fitness, hem och trädgård, och ekonomi och företag, för att bara nämna några.

2. Instruktionsmaterial

Instructables är en arbetsplats med sju kategorier - kretsar, verkstad, hantverk, matlagning, levande, utomhus och lärare .

Projekt på webbplatsen har varierande grader av komplexitet, men det finns också olika grader av "galenskap." I den ena änden av skalan finns det verkligen användbara skapelser som utomhus stålkorgar och barnspel. I andra änden är vi inte säkra på hur många som verkligen behöver en isbjörn tillverkad av skrot i deras liv.

3. eHow

ehems hemsida

När det gäller innehåll liknar eHow wikiHow. Den största skillnaden är att eHow har ett team av författare snarare än att vara en allmän wiki.

Webbplatsen är indelad i sex kategorier: Heminredning och reparation, hantverk, mat och dryck, trädgård, mode och skönhet och semestrar . Innehållet innehåller videohandledning som du också kan fånga på deras YouTube-kanal.

4. YouTube

Det är lätt att förbise YouTube - det är inte något som många tänker på när de överväger de bästa sättet att göra på webben.

Men om du inte kolla in det, missar du. Det finns tusentals kanaler avsedda för varje tänkbart ämne. Tricket är att hitta rätt och sedan utforska dess spellista.

5. r / howto

reddit r / howto

Reddit har miljontals hur man gör-inlägg över sina subreddits. Men det finns också en subreddit specifikt tillägnad människors hur-till-begäranden.

Användare lägger ut hur man möter deras ansikte, och läsarna läser in med sina tips och förslag. Det finns inga begränsningar för vilken typ av råd folk kan begära, med undantag för vuxenunderhållning.

En snabb bläddring genom de översta inläggen i skrivande stund visar personer som erbjuder rådgivning om så lika ämnen som rengöring av sneakers till polering av mässingsskålar.

6. Acme How To

acme hur man hemsida

Acme How To (som tack och lov inte har någon anknytning till Road Runner och Wile E. Coyote!) Är en DIY-fokuserad how-to-webbplats. I stort sett delas innehållet i tre kategorier: förbättringar, reparationer och dekorera .

Nästan alla tänkbara aspekter av hem DIY har sin egen underavsnitt. Till exempel kan du använda Acme How To för att lära dig att injektera, måla, lägga ett golv, kontrollera skadedjur och mycket mer.

Webbplatsen har också en liten recension för att se till att du köper de bästa verktygen för jobbet.

7. Hur en bil fungerar

hur en bil fungerar hemsida

Bilar kan vara förvirrande. Och ännu viktigare, de kan också vara extremt dyra att underhålla.

Men det behöver inte vara så. Om du spenderar lite tid på att lära dig själv, kan du spara dig själv en förmögenhet och ha kul samtidigt.

Om du letar efter en arbetssida för bilar, kolla in How a Car Works. Webbplatsen är delförklaringar, delguider. All information kategoriseras i underavsnitt som bromsar, el, bränsle, styrning, upphängning och andra biltema. Många av videohandböckerna kräver betalning.

8. CraftStylish

craftstylish hemsida

Om konst och hantverk är mer din sak, är Craft Stylish en arbetssida som du behöver bokmärke. Det är fullpaket med artiklar och videoklipp i olika ämnen som sömnad, broderi, smyckstillverkning, stickning, papperskonst och virkning.

På webbplatsen kan du också skapa en personlig profil. Du kan använda den för att interagera med samhället och lösa dina frågor och frågor.

9. HowToDoThings

howtodothings hemsida

Om du letar efter artiklar om hur många olika ämnen som möjligt är HowToDoThings förmodligen webbplatsen för dig.

Det finns 18 kategorier att bläddra i. De täcker bilar, husdjur, resor, karriärer och allt däremellan. Det betyder att på samma webbplats hittar du artiklar som sådant som att sträcka sig före en dansklass och hur man får ett bostadsbidrag för en första gången köpare.

10. Hackr.io

hackr.io hemsida

I stället för att publicera sitt eget innehåll är Hackr.io en repo av artiklar som är bokmärkt från andra webbplatser. Som namnet antyder är allt innehåll inriktat på programmering och kodning.

Du hittar handledning och vägledningsguider för ämnen som Python, C ++, PHP, Google Analytics, Alexa och till och med Bitcoin.

Användare kan skicka in nytt innehåll; webbplatsen använder ett upvote / downvote-system som liknar Reddit.

11. Snapguide

snapguides hemsida

Snapguide är en annan community-driven how-to-webbplats. Kategorier på Snapguide inkluderar konst och hantverk, mat, livsstil, öknar och fordon. Det finns instruktionsguider för allt från hur man byter ett däck till hur man bakar en födelsedagskaka.

Trots att webbplatsen är utmärkt riktar sig Snapguide främst till mobila användare. Människor kan lägga till sina egna instruktionsguider tack vare appens enkla gränssnitt. Det låter dig knäppa foton, spela in videor och lägga till text i en cinch.

12. MakeUseOf

muo artikel

Vi avslutar med lite skamlös självreklam. Om du behöver veta hur man gör någonting i teknikvärlden, bör MakeUseOf vara din första anropshamn. Vi har publicerat artiklar om allt från Android Auto till Tinder.

Vi tror att vi är de bästa, och vi är övertygade om att du kommer överens om du lägger lite tid på att gräva igenom vårt innehåll.

De bästa sätten att göra

De 12 webbplatserna som vi har listat täcker ett brett utbud av ämnen och hobbyer, men vi vet att våra val inte är i närheten av uttömmande. Ergo, vi skulle gärna höra vilka webbplatser du lägger till i listan. Se till att du når ut och meddelar oss i kommentarerna nedan.

Och om du vill lära dig mer om de bästa sättet att göra på webben, kolla in våra andra artiklar om de bästa webbplatserna som män borde veta om och de bästa webbplatserna som kvinnor bör veta om De 21 bästa webbplatserna för kvinnor du borde Vet om de 21 bästa webbplatserna för kvinnor som du borde veta om Vissa områden i en kvinnas liv - som hälsa och relationer - kan göra med andra kvinnors insikt. Det är där kvinnor-centrerade webbplatser kommer in. Läs mer.