Annons Billiga två-i-en-tabletter kan en dag ersätta vaniljstabletter.  Vid Consumer Electronics Show (CES) 2019 kom den dagen precis närmare. Nyheten, ledare inom budgetsegmentet, retade en trolig uppgradering till sin 2-i-1-uppställning för 2019. Supreme 1100 (ett fungerande namn för bara en av många möjliga modeller) erbjuder en enhetlig uppgradering över […]

Nuvisions surfplattauppdatering för 2019: Möjliga Super Cheap 2-i-1-tabletter

Annons Billiga två-i-en-tabletter kan en dag ersätta vaniljstabletter. På Consumer Electronics Show (CES) 2019 blev den dagen närmare. Nuvision, ledande inom budgetsegmentet, retade en trolig uppgradering till sin 2-i-1-uppställning för 2019. Supreme 1100 (ett fungerande namn för bara en av många möjliga modeller) erbjuder en enhetlig uppgradering jämfört med den äldre Split 11. Supreme 11

Annons

Billiga två-i-en-tabletter kan en dag ersätta vaniljstabletter. På Consumer Electronics Show (CES) 2019 blev den dagen närmare.

Nuvision, ledande inom budgetsegmentet, retade en trolig uppgradering till sin 2-i-1-uppställning för 2019. Supreme 1100 (ett fungerande namn för bara en av många möjliga modeller) erbjuder en enhetlig uppgradering jämfört med den äldre Split 11.

Fotografi av Nuvision Supreme 1100 i tablettläge vid CES 2019

Supreme 1100 har samma chassi som den ursprungliga Split utom med ett massivt förbättrat tangentbord och en helt ny processor. Den nya processorn (förmodligen en N3450 "Atom" Goldmont-processor / system-på-ett-chip) bör erbjuda en 30% förbättring av prestanda jämfört med Atom-processorn som finns i några av Nuvisions äldre produkter.

Fotografi av baksidan av Nuvision Supreme 1100 på CES 2019

Jämfört med Intel N3350 inuti Split 11 fördubblar Supreme 1100: s N3450 antalet bearbetningskärnor från två till fyra. Medan Supreme's processor är baserad på samma Goldmont-arkitektur som föregångaren, är Split 11 bara en dual-core-modell. Och hastighetsskillnaden är mycket synlig. Medan Split 11 verkade tillräckligt snygg för att köra grundläggande programvara, känns Supreme 1100 mer som en hel dator, kanske på grund av dess fyra kärnprestanda. Appar öppnar snabbare än tidigare, trots en marginellt sänkt bursthastighet.

Fotografi av Nuvision Supreme 1100 på CES 2019

Det magnetiska tangentbordet på Supreme 1100 verkar vara den största uppgraderingen. Medan de flesta 2-i-1-tabletter mer eller mindre häftklamrar på smala tangentbord, känns Supreme 1100: s tangentbord förvånansvärt bra under fingertopparna. Sammantaget känns det som en vinnande design.

Nuvision-tabletter? Nuvision säljer Onda-tabletter

Nuvision är inte en tillverkare. I stället för att köra produktionslinjer anpassar de enheter från tillverkaren Onda till den amerikanska marknaden. Deras mest kända produkt kan vara den billiga Nuvision Solo-åtta-tums surfplattan, som levererades med Microsoft Windows 10 Signature Edition, en kostnadsfri version av Windows. Den åtta tums surfplattan är inte längre i produktion, men under sin tvååriga körning rankades den högst upp på Windows 10-utrustade åtta tums tabletter. I USA finns det ingen bättre Windows 10-tablett mindre än 8 tum.

Den ovannämnda Switch 11 debuterade 2017 för cirka $ 250, men den fick ett försäljningspris på cirka $ 150, vilket gör det till den billigaste 2-i-1 som såldes i USA under en kort period.

Vad är framtiden för Nuvision åtta surfplatta?

För de som är nyfikna på Nuvisions populära åtta-tums surfplatta 2016 är framtiden dyster. Tyvärr kommer Nuvision Eight inte att vara i produktion på grund av dess minskande kostnadseffektivitet. Nuvision har inte meddelat en efterträdare till Nuvision Solo även om det retade möjligheten att en Android-version med Android 9.0 Pie installerades som en möjlig ersättningskandidat. Android-surfplattan tycktes innehålla en MediaTek-processor, liknande den inuti Amazon Kindle Fire 8. Din inofficiella Amazon Fire Tablet Manual. Din inofficiella Amazon Fire Tablet Manual Amazon Fire-surfplattan är ett bra alternativ till de grundläggande e-läsarna för e-bläck Kindle., samtidigt som de erbjuder nya funktioner som är mer besläktade med en surfplatta. Dess små storlek och flexibilitet gör det till det bästa valet. Läs mer .

Utforska mer om: Android Tablet, CES, .