Att hitta rätt par Bluetooth-hörlurar är inte lätt, så vi har sammanställt en lista över de bästa Bluetooth-hörlurarna pengarna kan köpa.

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa

Annons Bluetooth-hörlurar finns i alla former och storlekar, och ljudkvaliteten tillfredsställer alla utom de ivrigaste ljudfilerna. Ja, det är ännu en sak att ladda, men det är bara så bekvämt att du inte behöver en tråd. Ändå är det inte lätt att hitta rätt par Bluetooth-hörlurar. Det finns flera alternativ när det gäller att välja de bästa hörlurarna för din budget. Hur säkerställer du

Annons

Bluetooth-hörlurar finns i alla former och storlekar, och ljudkvaliteten tillfredsställer alla utom de ivrigaste ljudfilerna. Ja, det är ännu en sak att ladda, men det är bara så bekvämt att du inte behöver en tråd. Ändå är det inte lätt att hitta rätt par Bluetooth-hörlurar.

Det finns flera alternativ när det gäller att välja de bästa hörlurarna för din budget. Hur säkerställer du att du köper de bästa hörlurarna för din budget Hur säkerställer du att du köper de bästa hörlurarna för din budget Hur bestämmer du det "bästa" hörlurarna sedan? Här är några saker att tänka på innan du förbinder dig till ett köp. Läs mer . Den här artikeln hjälper dig att hitta det perfekta paret av Bluetooth-hörlurar till alla priser, från billigaste till dyraste.

Ordlista över villkor för hörlurar

Det finns några saker att veta innan du köper Bluetooth-hörlurar:

  • On-Ear: On-ear eller supra-aural hörlurar sitter på öronen utan att linda in dem från toppen, botten eller sidor.
  • Över-örat: Öron -hörlurar eller hörlurar med hörlurar lindar öronen helt från alla sidor och skapar en tätning.
  • In-Ear: Hörlurar i örat ansluts till öronkanalerna. Det är inte öronskydd som sitter i öronen utan att blockera hålen.
  • AptX: AptX är en komprimeringsteknik för att överföra ljuddata från din smartphone eller surfplatta till Bluetooth-hörlurarna. Det brukade vara viktigare tidigare men är inte lika viktigt med hörlurar som gjorts under de senaste åren.

Om du fortfarande känner dig förlorad, kolla in dessa villkor för hörlurar som alla behöver veta.

1. JLab Audio Neon

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa bästa Bluetooth-hörlurar jbl audio neon

JLab Audio Neon Bluetooth Vikbara hörlurar JLab Audio Neon Bluetooth Vikbara hörlurar Köp nu på Amazon $ 29.99

De bästa billiga Bluetooth-hörlurarna.

En snabb sökning på Amazon visar att Bluetooth-hörlurar kan kosta så lite som $ 20, men du offrar mycket kvalitet för det priset. De billigaste hörlurarna du bör få är JLab Audio Neons. Dessa är också bland de få hörlurarna till det här priset som fälls samman för enkel portabilitet.

Detta par erbjuder en balanserad ljudprofil som är bra för alla som lyssnar på rock eller pop. Som du kan förvänta dig har de inte en dunande bas, men det kommer alltid att bli en avvägning till ett så lågt pris. Medan vissa trådbundna hörlurar till samma pris låter bättre, är JLab-neonerna en av de bästa hörlurarna som prissätts under $ 50 5 Kvalitetshörlurar som kostar mindre än $ 50 5 Kvalitetshörlurar som kostar mindre än $ 50 Att äga ett kvalitetspar hörlurar är mycket viktigt för alla som vill eller behöver lyssna på musik av sig själva regelbundet. De är faktiskt viktigare än den enhet som faktiskt spelar ... Läs mer.

En av de mer imponerande aspekterna av JLab Neon-hörlurar är deras batteritid. Även till detta låga pris ger de dig cirka 10 timmars kontinuerlig uppspelning, vilket är jämförbart med telefoner som kostar två gånger eller tre gånger så mycket.

2. Jabra Move

bästa budget Bluetooth-hörlurar jabra move

Jabra Move trådlösa stereohörlurar - Svarta Jabra Move trådlösa stereohörlurar - Svart Köp nu på Amazon $ 65.86

De bästa Bluetooth-hörlurarna för de flesta.

För de flesta avslappnade musiklyssnare är dessa Jabra Move-hörlurar det bästa paret att köpa. Jabra Moves erbjuder kvalitetsljud, låg kostnad, solid konstruktion och en bekväm passform när du lyssnar under längre timmar.

Passformen är en avgörande funktion i hörlurar. Om du gillar on-ear, kommer Moves mjuka stoppning och svängbara koppar att känna sig bekväma för utökad användning. Bandet och kopparna pressar inte hårt på huvudet eller öronen respektive och kontrollerna är lätta att nå.

Jabra Move-hörlurarnas batteri varar i cirka 8 timmar. Dessutom, om du har slut på saft, finns det en standard 3, 5 mm ljuduttag för dig att använda dessa som trådbundna hörlurar.

När det gäller ljudkvalitet ställer Moves över sin viktklass. Rik bas, hög volym och tydliga skärningar gör att dessa låter bra oavsett om du lyssnar på AC / DC eller Yo-Yo Ma. Jag har personligen ägt ett par Jabra Move-hörlurar i flera år och kan rekommendera dem.

Dessa är ett bra val för alla som vill ha funktionerna och känslan av avancerade Bluetooth-hörlurar utan att betala ett avancerat pris.

3. Plantronics BackBeat FIT 500

bästa bluetooth-sporthörlurar plantronics backbeat fit 500

Plantronics BackBeat FIT 500 On-Ear Sport-hörlurar Plantronics BackBeat FIT 500 On-Ear Sport-hörlurar Köp nu på Amazon $ 74.04

De bästa Bluetooth-hörlurarna för sport eller träning för de flesta.

Plantronics har knäckt formeln för vad de flesta behöver i gymmet eller på springa. BackBeat FIT 500-hörlurar kostar inte jorden, men låter fortfarande bra, har ett långt batteri och kan hantera den grova användningen av ett träningspass.

Det som gör dessa träningshörlurar är en nano-beläggning som gör dem vattentåliga (inte vattentäta). Detta innebär att du kan bära dessa när du svettas rikligt eller under en körning i en lätt dusch, men inte ta dem ut i kraftigt regn.

Det är viktigt att FIT 500'S passar rätt. Trots att det här är övningshörlurar tenderar de att glida från huvudet om du skjuter tillbaka bandet bortom toppen av din kupol. Jag skulle föreslå att du lägger dem lite snävare än du brukar ha hörlurar och se till att bandet är rätt på toppen av ditt huvud.

Bortsett från detta är ljudkvaliteten, batteriets livslängd och andra väsentliga element tillräckligt bra för de flesta. Såvida du inte är en audiofil, är Plantronics BackBeat FIT 500s en av de bästa övningshörlurarna som pengarna kan köpa.

4. CB3 Hush

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa bästa Bluetooth-hörlurar cb3 hush

CB3 Hush trådlösa hörlurar med aktiv brusreducerande teknologi (svart) CB3 Hush trådlösa hörlurar med aktiv brusreducerande teknik (svart) Köp nu på Amazon $ 249, 90

De bästa budget-Bluetooth-hörlurarna med aktiv brusavstängning.

Om brusavbrott är en måste-funktion för dig, men du fortfarande har en budget, gå sedan till CB3 Hush-hörlurar. De låter inte lika bra som Jabra Moves, men du hittar inte så bra brusavbrott till det här priset.

CB3 Hush-hörlurarna är utmärkta för människor som behöver en uppsättning Bluetooth-hörlurar för resor. Oavsett om du vill klippa bort bakgrundsljudet från din dagliga pendling eller den kontinuerliga låga brummen under en flygning, gör Hushes det med aplomb.

Ljudkvaliteten är dock en hit-or-miss-affär. CB3 Hushes är bra för poplåtar, klassisk musik eller filmer och podcast. Men om du lyssnar på låtar som kräver rik reproduktion kan dessa hörlurar inte riktigt klara.

CB3 Hush-hörlurarna handlar mer om att ge dig aktiv brusavstängning, Bluetooth, lång batterilivslängd (över 12 timmar) och anständigt ljud, samtidigt som priset hålls under $ 100. Det är svårt att hitta överkomliga hörlurar för brusreducerande, särskilt med Bluetooth, så det här är ett bra jack-of-all-handel-köp.

5. JBL Duet

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa bästa Bluetooth-hörlurar jbl duet

JBL Duet Bluetooth Wireless Ear-Earphones - Svart JBL Duet Bluetooth Wireless Ear-hörlurar - Svart Köp nu på Amazon $ 48.99

De bästa Bluetooth-hörlurarna under $ 100.

De som är villiga att spendera lite extra pengar utan att bryta banken bör överväga JBL Duets.

JBL Duet-hörlurar har imponerande ljudkvalitet i alla aspekter: en djup bas som bommar snarare än dunkar, och förvånansvärt skarpa och rena höjder. Det är en ljudbalans som du vanligtvis får på hörlurar som kostar minst $ 50 mer, vilket gör duetterna till ett fynd.

JBL Duet-hörlurarna varar i cirka 16 timmar på en enda laddning, vilket gör dem till Bluetooth-headset med bästa batteritid. Och det finns också en 3, 5 mm ljudport så att du kan lyssna på dem när batteriet tar slut.

Det bästa är dock hur dessa passar. JBL Duets känner sig bekväma även om du bär dem i flera timmar. Det finns inget öronsvett, inget klämtryck och ingen glidande av pannbandet. Dessa är en tydlig vinnare för dig som vill ha hörlurar som kostar under $ 100.

6. Sennheiser HD 4.50

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa bästa Bluetooth-hörlurar sennheiser hd450

Sennheiser HD 4.50 trådlösa Bluetooth-hörlurar Sennheiser HD 4.50 trådlösa Bluetooth-hörlurar Köp nu på Amazon

De bästa Bluetooth-hörlurarna under $ 200 med brusavbrott.

När du har passerat prislappen på $ 100, bör brusavbrott vara ett krav från dina hörlurar. Och Sennheiser HD 4.50-hörlurar bör vara ditt första val.

HD 4.50-erna har inte den bästa passformen, vilket innebär att de tar lite tid att vänja sig vid. Huvudbandets design gör att burkarna klämmer fast på öronen; om du lossar pannbandet faller det av. Med tiden kommer du dock att hitta de rätta justeringarna för ditt huvud och sedan njuta av HD 4.50 för vad de gör bäst: brusavstängning och ljudkvalitet.

Få hörlurar till det här priset balanserar brusavbrott och låter som Sennheiser HD 4.50s. De låter faktiskt som ett par som konkurrerar med Bose QuietComfort 35 II, vilket kostar nästan dubbelt priset. Brusavstängningen är heltäckande, ljudet är balanserat, batteriets livslängd är utmärkt, och det finns inget förutom passformen att klaga på.

Om passformen är ett stort problem för dig överväger istället Plantronics BackBeat Pro 2s:

De 7 bästa Bluetooth-hörlurarna du kan köpa bästa Bluetooth-hörlurar plantronics backbeat pro 2

Plantronics BackBeat PRO 2 Special Edition - Trådlösa brusreducerande hörlurar Plantronics BackBeat PRO 2 Special Edition - Trådlösa brusreducerande hörlurar Köp nu på Amazon $ 149.99

Plantronics BackBeat Pro 2-hörlurarna släpptes först 2016, men deras fortsatta popularitet visar hur bra de är. Trots att de ser stora och klumpiga ut är de förvånansvärt lätta när du tar på dem. Dessutom har de en imponerande 24 timmars batteritid. Ljudkvaliteten matchar dock inte Sennheiser HD 4.50s, och de veckas inte, så de är mycket mer besvärliga att bära med sig.

7. Sony WH-1000XM2 eller Sony WH-H900N

Sony Brusreducerande hörlurar WH1000XM2: Över örat trådlösa Bluetooth-hörlurar Sony Brusreducerande hörlurar WH1000XM2: Överör trådlösa Bluetooth-hörlurar Köp nu på Amazon $ 348, 00 Sony - H900N Hi-Res Brusreducerande trådlösa hörlurar Gråaktig svart (WHH900N / B) Sony - H900N Hi-Res Brusreducerande trådlösa hörlurar Gråsvart (WHH900N / B) Köp nu på Amazon 298, 00 $

De bästa Bluetooth-hörlurarna när pengar inte är något objekt.

Om pengar inte är något objekt, bör du köpa Sonys H.ear On-hörlurar. Men granskarna är uppdelade mellan vilka av dessa två liknande priser du ska välja: Sony WH-1000XM2 eller Sony WH-H900N. Alla har en annan åsikt, så här är vad som skiljer dem ut:

  • Brusavbrott: WH-1000XM2: erna har bättre brusavbrott än WH-H900N: erna.
  • Design och portabilitet: Både hörlurarna ser ut och känns liknande, så det borde inte vara en viktig faktor i ditt beslut. Men Observera att WH-1000XM2 kommer med ett eget hårt fodral, medan du måste köpa ett fall separat för WH-H900Ns.
  • Ljudkvalitet: WH-H900N: er slår WH-1000XM2: erna med bättre mids och en djupare bas.
  • Samtalskvalitet: Mikrofonen på WH-H900Ns tar upp din röst enkelt i bullriga miljöer. Mikrofonen på WH-1000XM2 är inte heller dålig, men den kommer att ta upp omgivande ljud.

Ett enklare sätt att titta på är det här: Köp Sony WH-1000XM2-hörlurar om brusavstängning är viktigare, köp Sony WH-H900N-hörlurar om ljudnoggrannheten är viktigare.

Vad sägs om de bästa Bluetooth-hörlurarna?

Du kanske blir förvånad över att Bose inte gjorde listan den här gången, men det verkar som att andra märken av hörlurar har fångat upp eller överträffat Bose nu. Den här artikeln skulle hjälpa dig att ta fram de bästa Bluetooth-hörlurarna för din budget. Men saker och ting är annorlunda om du letar efter hörlurar istället för hörlurar.

Just nu är de flesta granskarna fans av Sennheiser HD1s, Jabra Elite 65ts och BeatsX-hörlurar. Men det finns andra alternativ också, inklusive några gjorda av Bose. Om du letar efter hörlurar snarare än hörlurar, kolla in våra rekommendationer för de bästa trådlösa öronsnäckorna. De 6 bästa trådlösa hörlurarna för alla budgetar De 6 bästa trådlösa hörlurarna för alla budgetar Letar du efter de bästa trådlösa hörlurarna? Vi har samlat de bästa öronsnäckorna för sportfans, audiofiler, de som har en budget och mer. Läs mer du kan köpa idag.

Utforska mer om: Bluetooth, hörlurar, .